|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çağırgan, denizli, ilköğretim, okulu, tavas |
Çağırgan İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çağırgan İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliÇağırgan İlköğretim Okulu Hakkında - Çağırgan İlköğretim Okulu Tanıtım - Çağırgan İlköğretim Okulu Resimleri - Çağırgan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çağırgan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Tüm paydaşlarımızla öğrencilerimizin hayata sağlıklı bir şekilde tutunmalarının rehberliği yapabilmektir ![]() MİSYON Okuyan, isabetli yorumlayan, ileriyi gören, keşfeden, yeteneklerini fark eden ve geliştiren, rekabetin farkında olan ve kendi pozisyonunu ona göre hazırlayan; lider, demokratik, karizmatik; vatanını, milletini, bayrağını canından aziz bilen; insana, hayvanlara ve doğaya saygılı nesilleri yetiştirmektir ![]() BAŞARILARIMIZ 2007-2008 Tavas İlköğretim Okulları arası bilgi yarışması birinciliği ![]() 2007-2008 Halk Oyunları Yıldızlar kategorisi Geleneksel dalda Denizli il birinciliği, bölge ikinciliği ![]() 2007-2008 29 Mezun öğrenciden 1 AÖL, 7 AL, 1 SML, 2 Spor L, 3 Teknik Lise, 1 AN İHL2008-2009 Tavas Olimpiyat Oyunlarında bireysel ve takım sıralamalarında 7 birincilik, 7 ikincilik, 7 üçüncülük Çağırgan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258-6336001-02 Okulun Faksı: 258-6336001 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cagirgan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 401166@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK 75 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 30 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çağırgan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|