|
|
Konu Araçları |
acıpayam, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, yumrutaş |
Yumrutaş İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yumrutaş İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam DenizliYumrutaş İlköğretim Okulu Hakkında - Yumrutaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Yumrutaş İlköğretim Okulu Resimleri - Yumrutaş İlköğretim Okulu İletişim Yumrutaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : IKADEME : Yumrutaş Kasabası’nda okulun açılış tarihi 1923 yılı, fakat 1923-1930 yılları arasında eski yazı ile eğitim-öğretim yapıldığından ; bu döneme ait belgeler mevcut değildir 1930 yılından itibaren 3 yıllık eğitime başlanmış olup, okul olarak çeşitli yerler kullanılmıştır 1938-1939 yılında yeni okul binasının yapılması ile 5 yıllık eğitim-öğretime geçilmiştir Kullanılmakta olan binalardan birisi 1974 yılında yapılmıştır (3 derslikli) İkincisi ise 1991-1992 öğretim yılında Hacı Mehmet YUMRUKAYA tarafından yaptırılarak eğitim-öğretim faaliyetine başlamıştır (2 katlı) IIKADEME : Ortaokul 1973 yılında açılmış olup, kendi binasında eğitim-öğretime ancak 1986 yılında başlanabilmiştir Bu süre zarfında okul olarak Belediye Binası ve Sağlık Ocağı binaları kullanılmıştır 1990-1991 öğretim yılında ilköğretim okulu uygulamasına geçilmiştir 1997-1998 öğretim yılında “8 Yıllık Zorunlu Eğitime” geçilmesiyle birlikte ortaokul binasının 2 katı da yapılarak eğitim-öğretim hizmetine girmiştir Yumrutaş İlköğretim Okulu halen 3 hizmet binasında faaliyetini devam ettirmektedir BİNA DURUMU : Okulumuz 12 derslik, yemekhane, iş atölyesi, 2 öğretmenler odası, 2 idare odası, 2 araç-gereç odası, 2 kalorifer kazanı dairesi bulunmakta ve yakıt olarak kömür kullanılmaktadır PERSONEL VE ÖĞRENCİ DURUMU : 2 idareci, 7 öğretmen, 2 sözleşmeli öğretmen, 5 geçici görevli öğretmen, 1 ders ücretli öğretmen ve bir hizmetli görev yapmakta olup, toplam 135 öğrencisi bulunmaktadır Yumrutaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam Okulun Telefonu: 258 544 50 03 Okulun Faksı: 258 544 50 49 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 248478@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yumrutaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|