|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, ilköğretim, kalaycıoğlu, okulu, sait, tavas |
Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliSait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Hayırsever işadamı Sait Kalaycıoğlu ve Devlet işbirliğiyle yapılmıştır Temeli 1993 yılında atılmıştır; inşaatı kısa zamanda tamamlanarak Kasım/1995 tarihinde bitirilmiştir 04 12 1995 tarihinde Kurucu Müdür Ali ALACAGÖZ, 2 Müdür Yardımcısı Ramazan YAVAŞ ve Orhan SARUHAN ile 13 kadrolu, 21 geçici görevli öğretmen ve 785 öğrencisiyle (1–8) sınıflaeğitim- öğretime başlamıştır![]() I Kademe öğrencileri İstiklal ve Hâkimiyet ilkokullarından, II Kademe öğrencileri Tavas Lisesinin orta kısmı aktarılarak oluşturulmuştur Okulumuza isim olarak yapımındaki maddi ve manevi katkılarından dolayı Sayın Sait KALAYCIOĞLU’NUN ismi verilmiştir![]() Bugün 1997'den beri Müdür olan Ali KELCİ, Müdür Yardımcıları M Ali DEMİRTAŞ ve Ramazan YAVAŞ yönetiminde 33 öğretmeniyle okulumuz sürekli gelişerek ve yenilenerek Tavas'a hizmet vermektedir Okul binamız 940 m2 alan içine oturmakta olup, zemin+3 katlıdır Bahçe alanı 4700m2’dir Toplam6041 m2 arsası mevcuttur Bugüne kadar 15 dönem mezun vermiş olup mezun olan öğrenci sayısı 2071'dir![]() Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (0258) 613 1993 - 613 0626 Okulun Faksı: (0258) 613 2442 Okulun Adresi: Samanlık Mah Karakol C No: 17 20500Okulun Web Adresi: http://www saitkalaycioglu k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: info@saitkalaycioglu k12 tr / 363625@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: İl merkezine 45 km mesafede olup günün her saatinde araç bulmak mümkündür ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|