|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, ismail, okulu, özcan |
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizliİsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Resimleri - İsmail Özcan İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Çivrilimizin güzide iş adamlarından Sayın İsmail Özcan Beyefendi tarafından yaptırılıp , İsmail Özcan İlkokul olarak 26 Ekim 1982 tarihinde Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunmuştur İsmail Özcan İlkokulunun 1995-1996 Öğretim yılı başında İlköğretim okulu olarak devam etmesiyle mevcut binanın Eğitim –Öğretime kifayet etmediğini gören Sayın İsmail Özcan Bey okul bahçesine 3 idare odalı 12 derslikli yeni bir bina yaptırıp 23 Aralık 1996 Pazartesi günü İsmail Özcan İlköğretim Okulu adı altında Eğitim- Öğretim hizmetine başlamıştır Okulumuz 4200 m 2 lik bir alan üzerinde 322 m 2 lik zemin + 2 A ve B blok olmak üzere 2 bina ve bir Mustafa Özcan Kapalı spor solundan mevcut olup 11 Eylül 1995 tarihinden itibaren İsmail Özcan İlköğretim Okulu olara Türk eğitim hizmetine sunulmuştur r![]() Okulumuzda A blok ve B blok olarak adlandırılmaktadır A blokta 2 kademe öğrencileri B blokta 1 kademe öğrencileri eğitim görmektedir![]() Bodrumu ikiye bölerek yarısında kalorifer vardır diğer kısmın bir bölümü arşiv odası olarak ayrılmış diğer kısmında ise Beden eğitimi dersi görülmektedir![]() İsmail Özcan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: 258 7131591 Okulun Faksı: 258 7131549 Okulun Adresi: Saray M Ismail Özcan C No:23Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Murat CAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsmail Özcan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|