|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dereçine, ilköğretim, okulu, sultandağı |
Dereçine İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dereçine İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı AfyonkarahisarDereçine İlköğretim Okulu Hakkında - Dereçine İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereçine İlköğretim Okulu Resimleri - Dereçine İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dereçine İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Dereçine İlköğretim Okulu 1925 yılında İlkokul olarak Dereçine’de açılmıştır 1969 yılında Ortaokul binası hizmete açılmıştır 1981 yılında okul için yeni bir bina hizmete açılmıştır 1996-1997 Eğitim öğretim yılında ilköğretim uygulamasına geçilmiştir 1998-1999 yılında okula ait olan binanın biri belediyeye geçici bir süre ile devredilmiştir Öğrenci sayısının artması derslikler yetersiz hale getirmiş okulun kullanılmaz durumdaki işlik binasının 2006-2007 yılında ödeneği çıkartılmış tamiratı yaptırılıp 4 sınıf açılması planlanmıştır![]() Daha önceden sobalı eğitim öğretim gören okul 2001-2002 yılında kaloriferli sisteme geçmiştir Okulumuzda toplam 280 öğrenci eğitim öğretim görmektedir 12 şubemiz bulunmaktadır 2003-2004 öğretim yılında anasınıfı açılmıştır 20 öğrencisi ile eğitim öğretimine devam etmektedir![]() Okulumuzda 12 dershane, Bilgisayar Dersliği, Kütüphane, Laboratuar, Arşiv, Öğretmenler Odası, Müdür Odası, Hizmetli Odası ve Harita odası bulunmaktadır Dereçine İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sultandağı Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://derecine meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dereçine İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|