|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, uluköy |
Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarUluköy İlköğretim Okulu Hakkında - Uluköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri - Uluköy İlköğretim Okulu İletişim Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Afyonkarahisar İli , Dinar İlçesi, Uluköy Kasabasında bulunmaktadır Kasabamız Dinar İlçemize 15 km uzaklıktadır Okulumuz 1993 Yılında eğitim-öğretime açılmıştır 9 dersliklidir Fen Laboratuarı, Satranç Odası ve Bilgi teknoloji sınıfı vardır 1 Yardımcı Hizmetli görev yapmaktadır Okulumuzda 98 kız,88 erkek olmak üzere 186 öğrencimiz öğrenim görmektedir Öğrencilerimizin büyük bölümü taşımalıdır Okulumuzda Bilgi Teknolojisi sınıfı mevcut olup, mesai saatleri içerisinde tüm öğrencilerin ve halkın kullanımına açıktır Biz Uluköy İlköğretim Okulu olarak Öğrencilerimizin; bilgili, görgülü, eğitim seviyesi yüksek, taşra toplumunun sıkılganlığı ve pasifliğini üzerinden atmış, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, kendine güvenen, medeni cesaret sahibi, üretken; Okul, aile ve çevredeki yaşantısında örnek davranışlar sergileyecek, milli ve ahlaki değerlerini her durumda koruyabilen, topluma hizmet duygusu içinde hoşgörü ve sevgi dolu bireyler olması için çalışıyoruz Beklentimiz odur ki; Okulumuzdan mezun olan öğrenciler,çevremizin ve ülkemizin geleceğine yön veren seçkin insanlar olarak karşımıza çıksın Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://dinarulukoyioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|