![]() |
Başbakan Kadınlara Seslendi:3 Çocuk Yapın! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Başbakan Kadınlara Seslendi:3 Çocuk Yapın!Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi 07 ![]() ![]() ![]() ![]() Başbakan Erdoğan, "Böyle giderse 2030 yılında yaşlı bir ülke olacağız" diyerek, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi ![]() Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Uşak'a gelen Başbakan Erdoğan, Ulu Cami'de kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlara Başbakanlık otobüsünün üzerinden hitap etti ![]() Hükümetin dar gelirliler için yaptığı kömür yardımlarının basında farklı bir şekilde yayınlanmasını da eleştiren Başbakan Erdoğan, fakir fukaranın kendi hükümetleri döneminde olmadığını, daha önce de var olduklarını söyledi ![]() "Biz bunları kucağımızda bulduk ![]() ![]() Erdoğan, "Kış mevsiminde gidip benim valim, kaymakamım, belediye başkanım fakiri fukarayı buluyorsa, kömürü getiriyorsa, bunu sadaka diye takdim etme ayıptır ayıp ![]() ![]() Eğitim yardımları hakkında da konuşan Başbakan Erdoğan, her okul döneminde öğrencilere kitap verdiklerini ve bunun sadaka olarak nitelenmemesi gerektiğini söyledi ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|