|
|
Konu Araçları |
ayakkabılar, çocukken, ferah, kırmızı, olduğum, rugan, sahip, şebnem |
Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar |
03-06-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılaröyle şeyler söyleyebilmek isterdimki anlatabilmek
her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde derin ahh derin ahh öyle şeyler gösterebilmek isterdimki keşfedebilmek rüzgar olmak isterdimki eseyim etrafında serin ahh senin ahhh bu bir rüya bu bir dua ne dersen de öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar acıtırdılarrrrrrr öyle bir aç bulabilmek isterdimki kurtulabilmek aşka dair bıraktığım korkulardan ama yaram çok derin ah derin ah bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün herşeyi kesebiliyorsan ruhumu dene duygularımı yüreğimi beni offf beni offf bu bir rüyaaa bu bir rüya bu bir duaa ne dersen de öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar acıtırdılaaarrrr |
Cevap : Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar |
03-06-2008 | #2 |
su perisi
|
Cevap : Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan AyakkabılarElinize sağlık |
Cevap : Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar |
03-06-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : Şebnem Ferah - Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan AyakkabılarEn sevdiğim sarkılarından birtanesi Tşkler KAPLAN:) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|