![]() |
Bülent Ersoyu Protesto ediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
cadi_silvia
|
![]() Bülent Ersoyu Protesto ediyorumBülent Ersoyu Protesto ediyorum geçenlerde söylediği laf dan dolayı oğlum olsa askere göndermezdim dedi bu zatı muhterem protesto ediyorum Atatürkçü gençlik olarak protesto ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumDüşüncesinin yanlış olması bir yana, bunu medya huzurunda birçok kişiye hitap etmesi elbette üzücü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Protestonuzu katılmamak ne mümkün ! Teşekkürler cadi_silvia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumBen şahsen fikirlerinize katılamıyorum çünki Bülent Ersoyun bu konuşmaları kötü niyetle yaptığına inanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumAçıkcası kötü niyetli veya değil, bunu medya huzurunda söylemesi yanlış olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeye rağmen, söylebilirim ki Irak'a sınır ötesi operasyon yapılmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumEvet Irak'a sınır ötesi operasyon yapılmalıydı bu şarttı fakat kendi planlarımızla kendi gücümüzle kendi isteğimizle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumNeyseki Çanakkale ve kurtuluş savaşında destan yazanlarada Bülent abi gibi düşünmemişler,yoksa bu sözleri yapabilecek bir ülkesi olmayacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumBülent ersoydan nefret ediyorum yaa adını duyduğum anda sinirlerim tepeme çıkıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumbende bu protestoya büyük bi içtenlikle katılıyorum ve askerlerimiz pisi pisine ölüyo konusunda da haksız oldugunu dusunuyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
sahtekar_şeytan
|
![]() Cevap : Bülent Ersoyu Protesto ediyorumAlıntı:
bencede |
|
![]() |
![]() |