Sensizlik Sensiz Kalsın

Eski 03-03-2008   #1
hayalet
icon110

Sensizlik Sensiz Kalsın

kişisel acılarıma yandaş aradığım göreceli bir zamandan sesleniyorum sensizliğe
ayrılık, yanlızlığımla bütünleşip ’sensizlik’ darbesini indiriyor bedenime Ruhum bedenimi acile kaldırıyor Buz ile ceset arasında dikiş atılıyor yüreğimde adının geçtiği her yere
kalbimden toprak işgal ettin toprağımın kutsallığını keşfetmeden Egemenlik savaşımıydı ilişkimizi kurtarmaya çalıştıkça sınırdışı kalışımız Yoksa yanlış yola girip geri dönmeye cesaretimiz mi yoktu??
seni seviyorum dediğinde ruhen ve bedenen bağlanışımızın kelimelere dökülüşümüydü, yoksa senin anlamsız görüp benim anlamlar yüklediğim duygularımı ören kelimeler miydi?
teninin coğrafyasında mevsim normallerinin dışında kaldı yasadışı dokunuşlarım Bir mevsimin adını değiştirdiğimizde havası da değişir mi ki senin duygularının adını değiştirip aşk ın saydamlaşması
nefes almak güçleşiyor beni senden uzaklaştıran her adımımda Düşlerimin kutsallığı anlamını yitiriyor her bir aşktan bir aşka göç edişimde Kime dokunsam sana olan duygularımın şeklini alıyor Kalbimin kilitli bir odasında bekletiyorum senle aynı adı paylaşanları Seni hatırlamamı hatırlatan rüyalarımı ise idam ediyorum son isteğini sormadan çünkü biliyorum son isteği isteklerinin son olmaması Odamda bıraktığın tütsülü kokun ise ağrı ile mumyalanıyor hücrelerime Sahiplendiğimiz her şarkı adının yerini tutmaya çalışıyor ama tutunamıyor adının kulaklarda verdiği yankılara
Düşüncelerimizin arasındaki okyanus bir damla göz yaşı etmiyor boğulmak için Senden kaçtıkça sende boğuluyorum
Sensizlikle savaşçak gücüm yok, geri adım attım
sen gelme ben beklerim
sensizlik sensiz kalsın!

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com