Ey Rabbim.. Duaların En Güzeline Talibim.. |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Rabbim.. Duaların En Güzeline Talibim..Ey Rabbim Duaların en güzeline talibim Ey Rabbim Bana öyle bir gönül ver ki; Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim Bana öyle bir sevgi ver ki; Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi Hatta düşmanlarımı da sevebileyim Bana öyle bir güç ver ki; Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, mutluluğu başkalarına da götürebileyim Bana öyle bir sağlık ver ki; Düşünebileyim, konuşabileyim Bana öyle bir erdem ver ki; İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere; bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim Bana öyle bir yetenek ver ki; İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim Bana öyle bir umut ver ki; Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim Bana öyle bir anlayış ver ki; Düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim Bana öyle bir talih ver ki; Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsunlar ve ben de huzur içinde olabileyim Bana öyle bir irade ver ki; Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim Bana öyle bir sabır ver ki; Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim Bana öyle bir dua öğret ki; Kabul olunan dualardan olsun Rızana erebilmek için tüm isteklerim Duaların en güzeline talibim Ey Rabbim Amin Ecmain |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|