![]() |
Dua Dua Eller Açılmış... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dua Dua Eller Açılmış... Allah’ım, dinimde ve dünyamda, ailemde ve malımda senden afv ve afiyet istiyorum ![]() Allah’ım, günahımı bağışla mekânımı genişlet ve rızkıma bereket ver ![]() ![]() Allah’ım, beni ilimle zenginleştir, yumuşak huylulukla benim ahlakımı güzelleştir, bana senin lütfünden takvayı ihsan et, senden hakkıyla korkmamı nasip et ve bana sıhhat ve afiyet ver ya rabbi ![]() Allah’ım faydasız ilimden, korkmayan e ürpermeyen bir kalpten, doyma nedir bilmeyen bir nefisten ve kabul olmayacak duadan sana sığınırım ya rabbi ![]() Allah’ım, senden senin yol göstericiliğini ve hidayeti, senden hakkıyla korkmayı ve takvayı, namuslu bir şekilde yaşayıp iffet sahibi olmayı ve gönül zenginliği istiyorum ![]() Allah’ım, nimetinin zevalinden, afiyetinin değişmesinden, azabının ansızın gelip çatmasından ve gazabına sebep olacak şeylerden sana sığınırım ![]() Allah’ım borca batmaktan düşmanın galebesinden ve kulların başıma gelenlerden dolayı sevinmesinden sana sığınırım ![]() Ey Allah’ım, bizi boş işlerle uğraşmaktan sakındır ve bize eşyayı olduğu gibi göster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, kusurlarımızı affet, bizi kendine kul kabul et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|