![]() |
Müracaatların Kabuli İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinMüracaatların kabuli için mevkı ve makam sahibi bir kimseden herhangi bir dilegi olan ve aynı zamanda o kimseye sevimli ve iltifatlı görünmek ve hemde itirazını önleyerek dilek ve hacetinin görülmesini arzu eden kimse cumagecesi 2 rekatnamaz kılar ve arkasından yazacagım duayı 1000 okur ve müraacata bulunursa hem o kişinin kalbine taht kurar ve hemde hacet ve dileği asla reddedılmez sahihtir ve tecrübe edilmiştir ayrıca bu ayetler Allahtan her ne dilek talep için aynı şekilde 1000defa okundugunda ve buna bir kac gün devam edildigi takdirde mutlaka emek boşa cıkmayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bismillahirrahmanirrahim Ve zen nuni iz zehebe müğadiben fe zanne el-len nakdira aleyhi fe nada fizzulümati el-la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez-zalimin*Festecebna lehu ve necceynahü minelğammi ve kezalike nüncil mü minin amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinÇok güzel bir dua tam da benim ihtiyacım olan bir dua Allah sizden razı olsun benim durumum için cuk diye oturdu ditebiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinAlıntı: gizemlilale Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel bir dua tam da benim ihtiyacım olan bir dua Allah sizden razı olsun benim durumum için cuk diye oturdu ditebiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu duayi oku yazdiklarini okudugum zaman bir an ben kendimi gördüm neyse oku insallah sevdigine kavusursun amin amin amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinsağolun okuyacağım Allahın izni ile derdim büyük ama o derdi verenin dermanı ondan büyük biliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinAlıntı: gizemlilale Nickli Üyeden Alıntı sağolun okuyacağım Allahın izni ile derdim büyük ama o derdi verenin dermanı ondan büyük biliyorum ![]() ![]() ![]() benim bildigim güzel insan 5 günde 51 yasin okunuur ve mücerebtir selametle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinsizi yakalamışken bir şey daha sormak istiyorum benim iş yerimde beni çekemeyen bana karşı düşmanlık besleyen insanlar var onlara karşı ne yapmalıyım bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müracaatların Kabuli İçinAlıntı: gizemlilale Nickli Üyeden Alıntı sizi yakalamışken bir şey daha sormak istiyorum benim iş yerimde beni çekemeyen bana karşı düşmanlık besleyen insanlar var onlara karşı ne yapmalıyım bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() iş yerine girerken sag ayaginla gir ve icinden YA HAFIZ HUUU CEK selametle |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|