Celb Ve Muhabbet İcin |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Muhabbet İcinCelb ve muhabbet icin simdi yazacagim tarif hakkin ve resulünün ehlibeytinin rahmetine kavusmus hakiki bir hoca tarafindan bana zamaninda verilmistir CENABI HAKK insallah o kisiyi günahlariyla degilde sevaplariyla sorgulamistir rabbim amin cumanin ilk saatinde yani gece birde mümkünsa boy abdesi öbür türlü normal bir abdestle tatli birsey üzerine bir oturusta 3001 defa YA VEDUD okuyun ve sevdiginize verin ve yedirin biiznillahi teala o kisi askindan deli divane olur senden ayrilmak istemez bilakis kendi nefsimdede denemisimtir niyet söyle alin ya rabbi okuyacagim bu esmanin yüzü suyu hürmetine sundan olma su kisiyi benim askimdan deli divane eyle bensiz duramasin bensiz olamasin ebediyete kadar diyin isleme baslamadan önce 2 rekat namaz kilin hasil olan sevabi resulü ekrem ve ehlibeytinin ruhuna ve ervahina hediye edin sonra bir kac tövbe bir kac salatu selam cekin ve isinizi baslayin saygilarla bana ve o hocayada dua etmeyi unutmayin mümkünse tabii benim konularimi baska siteye koyanlara hakim haram olsun cenabi hakkin huzurunda |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|