Sevdiğine Yedir

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğine Yedir

Sevdiğine Yedir

Şimdi yazacagım ayetleri meyve ve şeker üstüne okuyup sevdiğine yedir seni deli divane gibi sever SAKIN OLA HARAMA KULLANMA BUNUN CEZASII BÜYÜKTÜR BENDEN DEMESİ sadece evli kişiler içindir vesselam

bismillahirrahmanirrahim

Ve le kad hemmet bihi ve hemme biha lev la en ra-a bürhane rabbihi niyetini söyle li nasrife anhüs sue vel fahşa innehu min ibadinel muhlesiyn amin 3 defa okuyun vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdiğine Yedir

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğine Yedir

sayın hocam daha öncede konu altına yazdım lakin yanlış anlaşıldım şimdi bir soru sormak istiyorum sadece eşlere evlilere demişsiniz biliyoruzki günümüzde bir çok yasak ilişki var ve bu uygulamada harama kullanmayın denilmiş yasak aşk haram olanı temsil ediyor herkezde siteye giriyor evli çiftler arasına giren kişilerde yapar diye düşünüyorum genelde evli çiftler bu gibi olaylar yaşıyor yani bir başka kadın yada başka erkekle aşk yaşamakta diyelimki yasak olana yapıldı ne gibi durumlar söz konusu yani eşlerimiz elden tamamen gidermi benimde evlilikte sorunlarım var o bakımdan soruyorum aydınlatırsanız sevinirim vesselam

sayın hocam öncelikle hoş geldiniz cevabınızı alabilirmiyim tşk ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdiğine Yedir

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğine Yedir

Alıntı:

karasevda Nickli Üyeden Alıntı

sayın hocam daha öncede konu altına yazdım lakin yanlış anlaşıldım şimdi bir soru sormak istiyorum sadece eşlere evlilere demişsiniz biliyoruzki günümüzde bir çok yasak ilişki var ve bu uygulamada harama kullanmayın denilmiş yasak aşk haram olanı temsil ediyor herkezde siteye giriyor evli çiftler arasına giren kişilerde yapar diye düşünüyorum genelde evli çiftler bu gibi olaylar yaşıyor yani bir başka kadın yada başka erkekle aşk yaşamakta diyelimki yasak olana yapıldı ne gibi durumlar söz konusu yani eşlerimiz elden tamamen gidermi benimde evlilikte sorunlarım var o bakımdan soruyorum aydınlatırsanız sevinirim vesselam

sayın hocam öncelikle hoş geldiniz cevabınızı alabilirmiyim tşk ederim

öncelikle ben bir olaya sahit kaldim allahsizin biri yapti ters tesir verdi kadin asik olcagi yere o kadina asik oldu deli divane gibi cok kisa zamandada inan yeni aldigi bir arabayi kaza yapilmiyacak yerde vurdu en güvendikleri o nu istemediler inan bu olaya sahit oldum o bey efendi de böyle birsey yapti ben o kadar yapma cezasi büyük dedim bunada ALLAH RESULI EHLIBEYTI SAHITTIMDIR SELAMETLE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com