Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arayı, barıştırmak, dargınları, gerçekleştirmek, kesileni, ümit, yumuşatmak

Ümit Kesileni Gerçekleştirmek ,Dargınları Barıştırmak, Arayı Yumuşatmak

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümit Kesileni Gerçekleştirmek ,Dargınları Barıştırmak, Arayı Yumuşatmak

ümit kesileni gerçekleştirmek ,dargınları barıştırmak, arayı yumuşatmak

[img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img]bu konuda çok başlık var biliyorum ama derli toplu bir yerde toplasam dedim farklı bulduklarımı yazdım ,dargınları barıştırmak , aradaki olumsuzlukalrı yumusatmak , biten ilşkiyi alevlendirmek , sürüncemde kalanı olumluya çevirmek gibi şeyler okuyunca sizlerle paylaşamk istedim

dostlar dün gece başlık açıp rabbimden nasıl af dileyeceğimi sormuştum sizlereşükürler olsun tavsiyeleriniz çok huzur verdibu gün öğle namazında uzun zamandır ilk kez içimi vesvese bürümedi af dilediğime göre şimdi sevdiğimin celbini istemeye geldi

evdeki kitapları karıştırdım , celpten önce aradaki olumsuzları önce ansıl ortadan kaldırım onu çözmek istedim yani tamam bana gelsinde önce yüreğine merhamet gelsin o sebele baktım , okudukalrımı sizlerle paylaşmak istedim ,

Ya Mücib sevdiğin kişini seni sevmesidne etkili olur , hak ve hayırlı olan niyetlerin en kısa zamadna ve hayırlı zamanda gerçekleşmesi sağlar hergün 3025 defa okunamıyorsa bile sabah ezanından önce 55 kere okunursa çok etkilidir y
yıldızı müşteri günü perşembe gecesi pazartesi

Ya Muksitdostluk sevgi ve adalet enerjisini ortaya çıakrırıokuyan kişinin düşmanalrı ile ilşkisi sevgi ve muhabbete dönüşüreşelr arası anlaşmazlığı giderirsevgi bağları öreröfkeleri huzursuzlukalrı gerginlikleri giderirkişilere sevgi ve hoşgörü duygusu verir olumsuz davranışları gösteren kişilere "Ya Allah Ya Muksit" esmaları suya okunur içirilirse kısa sürede olumlu polduğu görülür günlük okuma sayısı 209yıldızı müşteri , günü perşembe gecesi pazartesi

Ya Muidkişide ümit kesilmiş işlerin bile hayata geçirilmesini sağlar,sürüncemede kalan işleri canlandırmak biten ilşkileri tekrar canlandırmak kapanan rızık kapıalrını açmak için okunurgünlük okuma 124, 181 defa "Ya Mübdi Ya Müid" esmaları okunursa ümit kesilen işin yaşama geçmesidne çok etkili olur yıldızı utarit günü çarşamba gecesi pazar

Ya Hadi birbirinden nefret eden araları bozuk olan kişiler için 7 gece üst üste 1600 defa okunduğunda bu kişiler arasında sevgi ve muhabbet bağı oluşur yıldızı şems günü pazar gecesi perşembe

Ya Gaffarokuyan affeder ve afafedilir, vicdani iç huzura kavuşuryüreğine sevgi ve emrhamet duyguları gelirkavgalar düşmanlıkalr son bulur günlük okuma sayısı 1281 , yıldızı zühre
gecesi salı günü cuma

kaynak Esmaların Gizli Hazinesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com