|
|
Konu Araçları |
arayı, barıştırmak, dargınları, gerçekleştirmek, kesileni, ümit, yumuşatmak |
Ümit Kesileni Gerçekleştirmek ,Dargınları Barıştırmak, Arayı Yumuşatmak |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Kesileni Gerçekleştirmek ,Dargınları Barıştırmak, Arayı Yumuşatmakümit kesileni gerçekleştirmek ,dargınları barıştırmak, arayı yumuşatmak [img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img]bu konuda çok başlık var biliyorum ama derli toplu bir yerde toplasam dedim farklı bulduklarımı yazdım ,dargınları barıştırmak , aradaki olumsuzlukalrı yumusatmak , biten ilşkiyi alevlendirmek , sürüncemde kalanı olumluya çevirmek gibi şeyler okuyunca sizlerle paylaşamk istedim dostlar dün gece başlık açıp rabbimden nasıl af dileyeceğimi sormuştum sizlereşükürler olsun tavsiyeleriniz çok huzur verdibu gün öğle namazında uzun zamandır ilk kez içimi vesvese bürümedi af dilediğime göre şimdi sevdiğimin celbini istemeye geldi evdeki kitapları karıştırdım , celpten önce aradaki olumsuzları önce ansıl ortadan kaldırım onu çözmek istedim yani tamam bana gelsinde önce yüreğine merhamet gelsin o sebele baktım , okudukalrımı sizlerle paylaşmak istedim , Ya Mücib sevdiğin kişini seni sevmesidne etkili olur , hak ve hayırlı olan niyetlerin en kısa zamadna ve hayırlı zamanda gerçekleşmesi sağlar hergün 3025 defa okunamıyorsa bile sabah ezanından önce 55 kere okunursa çok etkilidir y yıldızı müşteri günü perşembe gecesi pazartesi Ya Muksitdostluk sevgi ve adalet enerjisini ortaya çıakrırıokuyan kişinin düşmanalrı ile ilşkisi sevgi ve muhabbete dönüşüreşelr arası anlaşmazlığı giderirsevgi bağları öreröfkeleri huzursuzlukalrı gerginlikleri giderirkişilere sevgi ve hoşgörü duygusu verir olumsuz davranışları gösteren kişilere "Ya Allah Ya Muksit" esmaları suya okunur içirilirse kısa sürede olumlu polduğu görülür günlük okuma sayısı 209yıldızı müşteri , günü perşembe gecesi pazartesi Ya Muidkişide ümit kesilmiş işlerin bile hayata geçirilmesini sağlar,sürüncemede kalan işleri canlandırmak biten ilşkileri tekrar canlandırmak kapanan rızık kapıalrını açmak için okunurgünlük okuma 124, 181 defa "Ya Mübdi Ya Müid" esmaları okunursa ümit kesilen işin yaşama geçmesidne çok etkili olur yıldızı utarit günü çarşamba gecesi pazar Ya Hadi birbirinden nefret eden araları bozuk olan kişiler için 7 gece üst üste 1600 defa okunduğunda bu kişiler arasında sevgi ve muhabbet bağı oluşur yıldızı şems günü pazar gecesi perşembe Ya Gaffarokuyan affeder ve afafedilir, vicdani iç huzura kavuşuryüreğine sevgi ve emrhamet duyguları gelirkavgalar düşmanlıkalr son bulur günlük okuma sayısı 1281 , yıldızı zühre gecesi salı günü cuma kaynak Esmaların Gizli Hazinesi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|