Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşmanın, emin, galip, gelmek, için, olmak, şerrinden

Düşmanın Şerrinden Emin Olmak Ve Ona Galip Gelmek İçin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşmanın Şerrinden Emin Olmak Ve Ona Galip Gelmek İçin

Düşmanın Şerrinden Emin Olmak ve Ona Galip Gelmek İçin

Emirül-mü minin imamı Ali ra buyurdular ki bedir savaşında önce Hızır as mı gördüm ve bana bir şey öğretti ki onunla düşmanıma galip geleyim dedim benim bu talebim üzerine bana şu suayı tavsiye etti

BİSMİLLAHİRRAHMANNİRRAHİM

Allahümme inni es elüke bi hakkı elif lam mim ve elif lam ra ve elif lam mim sad ve elif lam mim ra ve elif lam mim ra ve kaf ha ya ayn sad ve ta ha ve ta sin ve ta sin ve ta sin ve ya sin ve sad ve ha mim ve ha mim ayn sin kaf ve ha mim ve ha mim ve ve ha mim ve ha mim ve ha mim ve kaf ve nun ya men hüve hüve ya men la ilahe illa hüve ıgfir li vensurni inneke ala külli şey in kadir
amin

okuma zamanını ve sazyısını kendiniz secin selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com