Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Video |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli VideoGünümüzde namaz ihmali, bir çok müslümanda kanayan bir yara olduğu gerçeğini kimse reddedemez ![]() o yüzden bizde de naçizane" bir çalışma başlatalım" düşüncesi oluştu![]() amaç burada birbirimize destek olmak, dürtüklemek ve de hatırlatmak![]() çalışmamız hayırlara vesile olur inş ![]() Niyetimiz namazlarımıza biraz daha önem verebilmek namına gayrette bulunmaktırbeş vakit namazını devamlı olarak cemaatle kılan kimseye, -u Zülcelal şu beş imtiyazı bağışlar; 1-Dünyadaki maişetinin darlığı onun üzerinden kaldırılır, 2-Kabir azabına uğramaz ![]() 3-Kitabı sağ tarafından verilir ![]() 4-Sırat köprüsünden şimşek gibi geçer ![]() 5-Hesapsız olarak cennete girer ![]() kullarından nimetlerine karşı şükür ister Kulların şükrünün en güzeli; şartları ve rükunlarına uygun olarak namaz kılmaktır HAYDİ KALK NAMAZINI KIL KAÇMASIN |
|
Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Video |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Videobeş vakit namazını devamlı olarak cemaatle kılan kimseye, -u Zülcelal şu beş imtiyazı bağışlar; 1-Dünyadaki maişetinin darlığı onun üzerinden kaldırılır, 2-Kabir azabına uğramaz ![]() 3-Kitabı sağ tarafından verilir ![]() 4-Sırat köprüsünden şimşek gibi geçer ![]() 5-Hesapsız olarak cennete girer ![]() kullarından nimetlerine karşı şükür ister Kulların şükrünün en güzeli; şartları ve rükunlarına uygun olarak namaz kılmaktır HAYDİ KALK NAMAZINI KIL KAÇMASIN |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|