|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ederim, sürprizim, tavsiye, varokumanızı |
![]() |
Sana Bir Sürprizim Var(Okumanızı Tavsiye Ederim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Bir Sürprizim Var(Okumanızı Tavsiye Ederim)Genç kız, el aynasında makyajını kontrol etti; "-Gayet iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cep telefonu çaldığında, akşam arkadaşlarıyla hangi eğlence yerine gideceğine karar vermeye çalışıyordu ![]() ![]() - Alo ![]() - İyiyim anne ![]() - Sana bir surprizim var ![]() - Surpriz mi? - Evet ![]() ![]() ![]() - Eee kimmiş ![]() - Kim olduğu surpriz ![]() ![]() - Ben mi? - Evet, senin iş yerine yakın olan parkı biliyormuş ![]() ![]() ![]() - Anne, ben bÖyle şeyleri sevmem, kendin halletsen ![]() - Kızım 1-2 saatlik bir işim var ![]() ![]() ![]() - Amaaan ![]() ![]() ![]() -Evden çıkarken üzerine giydiklerini tarif ettim ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam anne ![]() ![]() ![]() - Kızım senden her gün mü bir şey istiyorum ![]() ![]() - Hemen darılma, tamam dedim ya ![]() O nasıl tamam demekse ![]() ![]() ![]() **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** Genç kız, izin alıp çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Annesinin tarif ettiği, girişteki ilk masayı buldu, boş olan kısmına oturdu ![]() ![]() ![]() ![]() KÖylü kadın çekinerek seslendi; - Afedersin kızım, bir şey sorabilir miyim? "Kızım" diye seslenmesi iyice sinirlerini bozdu ![]() - Ne var, adres mi soracan! ![]() ![]() Sert çıkış karşısında kadın sesini alçalttı; - Hayır kızım, başka bir şey soracaktım ![]() - Sizin gibi cahiller ya adres sorar, ya para ister ![]() KÖylü kadının kızaran yüzüne aldırmadı bile ![]() ![]() "-Nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() Yanındaki küçük kıza daha sıkı sarılmış kÖylü kadının gÖzünden bir damla yaşın süzüldüğünü gÖrdü ![]() ![]() - Bak kolayca gÖzyaşı dÖkebiliyorsun, yüzünde de çirkin bir yanık izi var ![]() ![]() ![]() Kadın dayanamadı; - Cahil deyip duruyorsun ![]() ![]() ![]() - Oooo ![]() ![]() ![]() -Anlaşıldı kızım, sen üniversite bitirmiş, çok şey Öğrenmiş olabilirsin ama insanlıktan sınıfta kalmışsın ![]() ![]() ![]() Yaşlı kadın, küçük kızı alıp masadan kalkarken, boşalan yere doğru şık giyimli bir kadın yaklaştı ![]() ![]() ![]() **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** Bir süre sonra, genç kızın annesi parkta yanına geldi ![]() - Merhaba kızım, Zeynep teyzen nerde? - Kimse gelmedi anne ![]() ![]() ![]() - ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kız bir an durakladı ![]() -Küçük bir kız mı? - Evet - Anne! ![]() ![]() - Kültürsüz değil ama zengin değil ![]() - Sakın bana kÖylü bir kadın olduğunu sÖyleme ![]() - KÖyden gelen kadına ne denir ki! ![]() ![]() - Oh ![]() ![]() - Kızım, o kadına bir borcumuz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne istiyormuş? - Torununu okutmamızı istiyor ![]() ![]() - Anne, o kÖylü kadına ne borcun olabilir ki, anlayamadım? Annesi, kızının Öfkeli ses tonuna dayanamadı; - Kızım, sen bebekken biz kÖydeydik ![]() - Eee ![]() - Sana yıllar Önce bahsetmiştim, kÖydeyken evimiz yandı, biz de inekleri,atları,tarlaları neyimiz varsa hepsini satıp kÖyden gÖçtük, demiştim ![]() -Evet, hatırladım ![]() - O yangınla ilgili bir ayrıntıyı, seni üzülebilir veya seni evde yalnız bıraktığımız için darılabilirsin korkusuyla anlatmamıştık ![]() - Herhalde şimdi anlatacaksın ![]() - Baban evde yoktu, ben de su doldurmaya kÖy pınarına gitmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Niçin? - Seni kurtarırken, sağ tarafı yanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat Zeynep teyzen hala bizi bulamadı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|