![]() |
Af Eyle Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Af Eyle BeniAF EYLE BENİ Geldiğim dünyadan bir gün giderim ![]() Gittiğim o yerden bilmem nederim ![]() Para etmeyecek, bilgim hünerim ![]() Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Bende herkes gibi, nefsime kandım, Emanet hayatı benimdir sandım ![]() Kandım fanilere, hasrete yandım ![]() Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Çocuğum diyerek geçti yılarım, Gençlik geldi geçti olmaz haberim, Yaş altmışa vardı, tutmaz dizlerim ![]() Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Bir rüyaymış hayat, kâbustur sonu, Bilmeyen varmıdır, görmeyen bunu, Şeytandan yakayı, kurtarmak konu, Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Yarınlar dün oldu, ne çabuk geçti, Hazan esti, genci yaşlıyı biçti, Bunca can içinden beni mi seçti, Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Gireceğim yer ki, kara topraktır, Orada menziller buradan uzaktır, Mizanın önünde en son duraktır, Ya Rab azabından af eyle beni ![]() Hidayet isterim senden ’ım, Bilirim ne kadar çoktur günahım, Yinede ben senden, dilerim affım, Ya Rab azabından af eyle beni |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|