![]() |
Cuma Günü Okunacak Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cuma Günü Okunacak DuaLailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver ![]() Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç ![]() Benim günahım varsada senin gibi halikim var ![]() ![]() İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir ![]() ![]() ![]() Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana ![]() Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() Cuma gibi günümüz var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sırrım sübhanım ![]() ![]() ![]() Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya ![]() ![]() Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm ![]() ![]() Bugün Cuma günüdür ![]() ![]() ![]() Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek ![]() ![]() Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana ![]() ![]() Cennetine davet et ![]() ![]() Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle ![]() Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim ![]() Elif ![]() ![]() Ya Celil, etme zelil, gönder delil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana ![]() Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle ![]() İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim ![]() Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya ![]() Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile ![]() Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme ![]() Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir ![]() ![]() ![]() Evvelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|