![]() |
Bağışla Beni Rabbim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağışla Beni Rabbim...Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden ![]() Başkası da yoktu ki elimde ![]() Şimdi elimden gelenlerin hepsi Senin 'El'inde ![]() Göremedim, bağışla beni Rabbim ![]() Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içinden gün yüzüne çıkardığın bebelerin yüzünü ![]() Unuttum, yüzümdeki tebessümü nice belirsizliklerden alıp da hayat verdiğini ![]() Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini ![]() Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda bir ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini ![]() Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim ![]() Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi heran yarattığını, varlığımı her an yokluktan geri getirdiğini göremedim ![]() Göremedim Rabbim bugünü ödünç verdiğini ![]() Göremedim, bağışla beni ![]() ![]() ![]() Varlığa kör oldum, bağışla beni ![]() Fakat, şimdi gördüklerim körlüğümü gösterdi bana ![]() Geç kaldım görmekte ama gördüm ![]() ![]() Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum Senin El'inde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin her birine ![]() Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın her birine ![]() Ümitleri bir amansız sarsıntıyla yıkılan insanlar gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde asude ve mutlu her biri ![]() ![]() Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım ![]() ve var kıldığını ![]() Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarlayınca varlığımı hatırladım, ama geç hatırladım ![]() ![]() Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm ![]() hatırladım ![]() Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım ![]() Hiç olmazsa, hiçlikte Seni andım ![]() Şimdi, bir tevekkül var elimde ![]() varlığım yokluğa döküldü ![]() Elinde ![]() ![]() yakama ![]() ![]() özlüyor ![]() Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim ![]() isyandan koru beni ![]() koru beni ![]() ![]() ![]() Ve affet zira, elimde duadan başkası yok ![]() Ve anladım ki, Senden başka sığınağım yok ![]() Senai Demirci Alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|