08-05-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S)'İn Mübarek Dualarindan
[Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekli ]
Şanı yüce ,varlıgına dair delileri muazzam ve gücü muhteşem 'ın ismiyle başlarım O her gün yaratma halindedir,Neyi dilemişse olmuştur Şetanın şerinden 'a sığınırım![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Bismillah yerde ve gökte adının anılmasıyla hiçbir şey zarar veremez Oher şeyi işiten ve her şeyi hakkıyla bilendir![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Dinime Bismilllah,nefsime Bismillah ,ehlime ve malıma Bismillah,Rabbimin bana verdiği her şeye Bismillah,
Bismillah isimlerinen hayırlısıdır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Yerin ve semanın rabbi olan 'ın adıyla başlarım ve O'na tevekkül ederim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
'ım!Senden başkasının veremeyeceği hayırlardan Senin hayrınla yine Senden isterim Senin korudugun aziz olur,övgün yücedir,ilah olarak sadece Sen varsın Bütün kötülüklerden ve şeytanın şerrinden korunmam için beni korudugun kullarının arasına alamnı dilerim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Ey yedi kat semanın ve onların gölgelediklerinin Rabbi,ey yerlerin ve onların taşıdıklarının Rabbi,ey şeytanların ve onların azdırdıklarının Rabbi!Bütün bu mahlukatının şerine karşı,beni himayene al!Al ki hiç birisi ,üzerime ansızın çullanmasın,saldırmasın Senin korudugun aziz olur Senin övgün yücedir,Senden başka ilah yoktur,ilah olarak sadece Sen varsın![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
|
|
|