![]() |
Adini Aşk Koydum Senİn >> |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Adini Aşk Koydum Senİn >>Güneş’in doğuşu gibi doğuyorsun dünyama ![]() Doğuşuyla ısıttığı yüreğimin buz sarkıkları damla damla çözülmeye başlayıp, Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyor adeta ![]() Ay’ın dünyamızı aydınlattığı gibi, Zifiri karanlıklardan çıkarıp, ışıklarını saçıyorsun etrafıma ![]() Öyle büyülü bir ışık ki bu, hayallerin gerçekleşmesi gibi, adını koyamadığım düşünceler gibi, kapımı her an çalacak beklenen biri gibi ![]() ![]() Beklenen sen misin ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa aşk mı? ![]() ![]() ![]() Hayır hayır sen aşkın ta kendisi olmalısın Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak ![]() ![]() Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak ![]() ![]() Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek ![]() ![]() En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bunları hissettirdiğin için ![]() ![]() Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Sen aşkın ta kendisisin ![]() ![]() ![]() Telefonum her çaldığında içim titreyerek “o arıyor” diyorsam
![]() ![]() Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, Hala bunu başaramıyor ve yinede sesimin titremesine engel olamıyorsam ![]() ![]() ![]() Bana baktığında, saç diplerimdeki fırtınalara dur diyemiyorsam, Gözlerine bakarak, denizlerin en derinlerine dalıyor ve bir türlü çıkamıyorsam ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimi, titrek ve bir kor gibi yakıyorsa tenin ![]() ![]() Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu başaran sen misin? ![]() Yoksa sen aşk mısın? ![]() ![]() ![]() Bana bu duyguları yaşattığın ve hayatıma girdiğin için ![]() ![]() Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için Adını aşk koydum senin ![]() ![]() Sen aşk olmalısın ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|