![]() |
Önemli: Anne Adayları İçin...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Önemli: Anne Adayları İçin...!Bebekler anne karnındayken duydukları seslere, doğum sonrası tepki gösterirler mi ??? (Gerçek Bir Anı) Bebeklerin anne karnındayken dışarıdan gelen sesleri duyup onlara göre tepki verdiklerini bütün anneler hissediyordur muhakkak ![]() Bu hisleri yaşamış bir anne olarak ben de bebeğim dünyaya gelmeden önce ona Kur’an-ı Kerim dinleterek o güzel sese aşina olmasını istemiştim ![]() Özellikle Yasin, Fetih, Rahman ve Nebe surelerini kendim de çok sevdiğim için bebeğimin de dinlemesini istiyordum ![]() Çok ilginçtir ki onun doğmadan önce ilk hareketini hissettiğim gün Kur’an-ı Kerim okuduğum gündü ![]() Canım kızımın ilk olarak bu sese tepki vermesi beni çok mutlu etmişti ![]() Rabbimin ona hayırlı ve O’nun rızası doğrultusunda bir ömür nasip etmesi için dua ettim hep ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Hastanede başbaşa kaldığımızın gecesinde ağlamaya başladı yavrucum ![]() Bir türlü susturamıyorduk ![]() İlk defa anne olduğum için de ne yapacağımı bilemiyordum ![]() Babannemiz ve halamız da yanımızdaydı ama ağlamasına engel olamıyorduk ![]() Aklıma bir fikir geldi o an ![]() ![]() Telefonuma kaydettiğim Yasin Suresi’ni ona dinletmeyi düşündüm ![]() Gecenin sessizliğini bebeğimizin ağlaması bozarken Yasin-i Şerif’in o güzel kelimelerini duyunca birden susuverdi yavrucuğum ![]() Hepimiz şaşırıp kaldık ![]() Anne karnında aşina olduğu sese olan tepkisini susup dinleyerek vermişti ![]() ![]() ![]() Alıntı: Fethiye Erdoğmuş Kaya |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|