![]() |
Evlenecek Gençlerin Dikkatine... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenecek Gençlerin Dikkatine...![]() Her genç hayaller kurarak evlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) KENDİNİZİ TANIYIN Eşinizi tanımadan önce kendinizi tanıyın ![]() 2) RUHEN OLGUNLAŞIN Belirli bir ruhî olgunluğa gelmeden evliliğe yanaşmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) EĞİTİMİNİZİ TAMAMLAYIN Mesleki eğitiminizi ya da kariyerinizi tamamlamaya özen gösterin ![]() 4) REALİST OLUN Gözünüzdeki pembe gözlüğü bir kenara bırakıp, realist olmaya çalışın ![]() ![]() 5) ''DEĞİŞTİRİRİM'' DİYE DÜŞÜNMEYİN Bazı şeyleri içime katlarım, beğenmediğim huylarını değiştiririm diye düşünmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6) İNANÇLARINIZA UYGUN OLANI SEÇİN Kendi dini inançlarınıza uygun birisini tercih edin ![]() ![]() ![]() 7) HUY, AHLAK VE MİZACA DİKKAT! Huy, ahlak, mizaç ve hatta zevklerde bile uyum içinde olan kişileri tercih etmek evlilikte mutluluğa bir adım atmış olmak demektir ![]() SEVGİ ÖNEMLİ Aşık olmadan evlenmem demek ne kadar yanlışsa; sevginin sıfır olduğu bir evliliği de mantık evliliği yapıyorum diye yapmak yanlıştır ![]() ![]() 9) AİLENİZİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERİN Sonradan ''Ben nerede yanlış yaptım?'' dememek için ilk anda yanlış yapmayın ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|