![]() |
Fesatlık Ve Kıskançlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesatlık Ve KıskançlıkFesatlık ve kıskançlık tüm herkese zarar verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa, bazen fesatlık ve kıskançlık güzel şeylerin kapısını da açabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskançlık ve fesatlık nasıl ruhu karartırsa; hoş görü ve anlayış ruhu aydınlatır ![]() ![]() ![]() Büyüklerimden hep şunu öğrendim: asla kimseye kin duymayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ben bunların hepsini yapıyor muyum? Elbetteki hayır! Yapamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hepimizi kıskanç ve fesat olmaktan, kıskanç ve fesat insanlardan korusun ![]() Asuman Orhan |
![]() |
![]() |
![]() |
Fesatlık Ve Kıskançlık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesatlık Ve KıskançlıkPaylaşım için çok teşekkurler ,ellerine saglık ![]() Fesatlık ve Kıskançlık insanın için karartan kendini geliştirmesini engelleyn kötu alışkanlıklardan ![]() ![]() Ama sırf kıskanarak ve fesatlık yaparak kendimizi kandırmış oluruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fesatlık Ve Kıskançlık |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesatlık Ve KıskançlıkBaşkalarında hata aramak yerine önce kendinde hata arayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte benim düşüncem;) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|