![]() |
Ağlayan Gözler İçin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlayan Gözler İçin..Yorgun ve uykusuzsunuz ya da sevgilinizle yaptığınız kavgadan sonra saatlerce ağladınız! Gözleriniz kızardı balon gibi şişti ve mor halkaları var ![]() ![]() ![]() Evde kolayca uygulayıp hızlı sonuç alabileceğiniz toparlama operasyonu için ihtiyacınız olanlar burada ![]() ![]() ![]() 1) Metal Kaşık Yapacağınız tek şey elinize iki metal kaşık almak bir dakika kadar soğuk suyun altında tutmak ve kaşıkları baş aşağı gözlerinizin üzerine koymak ![]() ![]() 2) Hemoroid Kremi Bunu yeni öğrendik ünlülerin güzellik uzmanını aradığımızda "Evet bunu güzellik yarışmalarına katılan bütün kızlar yapıyor" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) İnce Salatalık Dilimleri "Cindy Crawford gibi ben de bunu öneriyorum ki bu da onunla tek ortak noktamız ama onu hiç şiş gözlüyken görmedim" diyor ünlülerin makyözü ![]() ![]() 4) Siyah Çay Poşetleri Kaşığınız salatalığınız ve hemoroid kreminiz taze bittiyse poşet siyah çay da kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 5) Çiğ Patates Dilimleri Evet ağladınız ve gözleriniz şişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ağlayan Gözler İçin.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlayan Gözler İçin..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ceroks [B] 5) ÇİĞ PATATES DİLİMLERİ Evet ağladınız ve gözleriniz şişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çiğ patates dilimlerini denemiştim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|