![]() |
Partnerinizi Şımartıyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Partnerinizi Şımartıyor Musunuz?Kadın ve erkek bir elmanın yarısı gibidirler ![]() içinde insan doğası gereği sürekli birlikteliğe dönüşür, tabii ki elmanın diğer yarısı bulununca…Peki günümüzde ne değişti? Kadın ve erkek bir elmanın yarısı gibidirler ![]() dönüşür tabii ki elmanın diğer yarısı bulununca ![]() süreçtir ![]() Peki, günümüzde ne oldu da bu denge bozuldu? Sadece kızlar ilişkinin sonunda evliliğin doğal olduğunu düşünürde erkekler günübirlik yatak ilişkisinde ısrar eder hale geldiler ![]() Birçok kadının artık ekonomik gücünü elde etmesiyle ilişkilerinde seyri değişti demeyin sakın bu fikre kesinlikle katılmıyorum ![]() ![]() dertleşmek paylaşmak ister ![]() ![]() devamını sağlayan çocuklarının annesini kendi yanında dimdik duran akıllı bakımlı güzel bir kadın ister ![]() Hastalıkta sağlıkta güven içinde oda karısına evinin gerçek direğine yaslanmak ister ![]() yoldaş ister insanoğlu… Bunların hepsine katılıyorsak neden sevgiye dayalı samimi gerçek birliktelikler azaldı? Belki erkekler şımardı ![]() ![]() hazır mısınız? Nasıl istekler bunlar? Adamlar yemeğe çıkalım dediklerinde kızlar hemen tamam demeye başladı ![]() herkese vakit ayırmaya başladılar ![]() Hatırlayın eskiden akşam dışarı çıkmak için adamlar dört dönerdi ama kızlar reddederdi ya da bunun için bir süre geçmesini isterlerdi ![]() ![]() ![]() Bu çekiciliği bozmuş olabilir misiniz? Peki sonra? Sonra erkeklerin akıllı oyunu ile hemen yemeğe çıkan kıza teklif edilecek ikinci konuya gelindi ![]() yemeğe çıkan ile ikinci gün yatılması istendi ![]() devam edince şimdilerde yemeğe, konuşmaya gerek kalmadan ilk soruları bu oldu ![]() Peki, bu günümüz erkeklerine ne oldu? Onlar bunu zaten hep istiyorlardı, onlara hiç bir şey olmadı ![]() başarı ile kontrol eden kızlarımız aceleci oldu ![]() Ulaşılamayan caziptir kızlar, bunu asla unutmayın ![]() Ama bunlar çok can sıkıcı, hep kızların kabahati mi? Evet, eskiden arkadaşının eski sevgilisine bile bakmazken şimdi birbirlerinin sevgililerini ayartmaya çalışıyorlar ![]() ![]() Bu durumda kızlar salak durumuna düşmüyor mu? Ben o kadar sert bir kelime kullanmazdım ![]() ![]() Yani erkekleşiyor muyuz? Çok çirkin bir cümle sevmedim ![]() medyanın,belki erkeklerin numarasına gelip kendinizi kandırmayın ![]() yaşamanın verdiği bir güvenle her işi yapabileceğinizi zannediyorsunuz ![]() ![]() Kız gibi derken… Kız gibi naif, kibar, kırılabilecek çok değerli bir taş edası ile durun ![]() güzel, kırılgan bir şeye el sürmekten çekinsinler ![]() ![]() Hayat müşterek ben de öderim ![]() Bunu asla yapmayın ![]() ![]() yok kartımı unuttum yok para almadım diyorsa o adamdan canavar görmüş gibi kaçın ![]() Unutmuş olamaz mı? Hayat müşterek değilmi? Ne müşterek hayatı? Adam senin neyinle müşterek ![]() adamlar centilmen olsunlar ![]() senden alıyorsa ![]() artık ilk görüşmelerde para ödemek istemiyordur ![]() ![]() ![]() saygıdır ![]() ![]() şüpheniz olmasın ![]() ![]() olması gerekenlerden konuşuyorum ![]() ![]() Erkekler sizce kızların isteklerini kolayca yerine getirmeye başladılar mı? Bilmem bu konu konuşuluyor mu? Kızlar ne istediğini biliyor mu, erkekler acaba bu kız ne ister diye düşünüyor mu? İlişkiler erkeklerin istekleri kızların bunu hemen yapması veya yapmaması etrefinda dönmüyor mu, bana mı öyle geliyor? Acaba kızların önceliği evlilik, erkeklerinki eğlence mi? Bak işte bir yanılgı daha… Nerden biliyorsunuz herkesin önceliğini? Kızların hepsi evlenmek istiyor, erkeklerin hepsi eğlence peşinde düşüncesinden vazgeçin ![]() tutması ![]() ![]() geri kazanalım… Peki, ne yapalım şimdi? Hiçbir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ben henüz ciddi bir beraberliğe hazır değilim ![]() ![]() peşimden koşuyorsun? Aşkınızdan hasta oldunuz ama adam ilgisiz yine bırak gitsin sen üstüne düştükçe şımaracak daha da uzaklaşacak bir geleceğin zaten olmayacak ![]() ![]() ![]() uygun biri değil ![]() Evli adam en tehlikelisi o macera peşinde heyecanlanırken sen ikinci kadın ve adamın lütfen verdiği kırıntılarla gençliğini heba edeceksin ![]() ![]() boşanmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Senin geleceğin ![]() ![]() ![]() Paniklemeyin, korkmayın bir yerlerde diğer yarın seni bekliyor ama sen gözünü kapatırsan gerçek aşkı da kaçıracaksın ![]() Kendi değerinizi bilin, saygınızı koruyun ![]() ![]() Bütün bunları yaparken şımarık olmayın, burnunuzu kaf dağından alın bir aşağı indirin ![]() derim ![]() ![]() ki sizi korusun, size baksın, sizi sevsin ![]() ![]() Alinti |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|