Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri! |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri!* Beyonce: Her zaman gülümseyin ve cildinizden nemlendiriciyi eksik etmeyin! * Göz çevresi kremi Kate Winslet: İyi bir göz kreminin yerini hiçbir şey tutamaz Stresliyken, seyahatteyken çöken göz altlarınızın en ihtiyaç duyduğu şey kendi ihtiyacına uygun bir kremdir * Su ile temizleme Mary J Blige: Her koşulda ne olursa olsun, gece yüzünüzü su ile temizleyin Susuz temizleme asla suyun yerini tutamaz Makyaj olsun olmasın, yüzünüze su değdirmeden yatağa gitmeyin * Omega 3 yağı Gwyneth Paltrow: Cildim için omega 3 yağını kullanıyorum Cildime yağ sürmeyi seviyorum Dünyadaki en sevdiğim duygulardan biri * Buz canlandırır Lucy Liu: Cildizini canlandırmak için bir küp buzu arada yüzünüzde gezdirin Cildiniz anında canlanır, taze görünür * Bol bol su için America Ferrera: Su içmeyi arttırdığım günden beri cildim, tırnaklarım ve saçlarım daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüyor * Mat ve ışıltı dengesi Scarlett Johansson: Yüzüme ışıltı eklemek istediğim zaman, cildimin bazını mat yapıyorum Mat tene parıltılı ruj ya da allık sürüyorum * Doğal pembelik Liv Tyler:Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin Sonra biraz gülsuyu spreyi sıkın Birkaç dakika bekleyin Sonuç; transparan ve makyajsız gibi görünen kusursuz v bakımlı bir ten * Hafif bronzluk Rachel Bilson: Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarıma ve göz kapaklarıma bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürerim * Nemlendirici ve fondöten Eva Mendes: Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle ışıltılı bronzlaştırıcınızı(bir damla) karıştırın Bunu yüzünüze sürün, bakımlı ve parlak görünürsünüz makyaja gerek olmadan * Pratik "Smoky" gözler Ellen Pompeo:Buğulu bir göz makyajı için göz kapaklarınıza nemlendirici sürün Bundan sonra göz kalemi uyguladığınızda o kendiliğinden dağılıp buğulu bir görünüm alacaktır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|