|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anne, gelinmez, gidilen, kızcağızım, olsa, yerden |
Gidilen Yerden Anne De Olsa Gelinmez Kızcağızım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidilen Yerden Anne De Olsa Gelinmez Kızcağızım...![]() Annem gözlerimin dolu olduğuna bakma, Ben ağlamadım, Yağan yağmurun tanecikleridir onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak sana en sevdiğin En kırmızı güllerden getirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır Annem, Komşunun bahcesinden de Koparmadım, Bu hafta Okulun kantininden bir şey almadım, Sana Çiçek alayım diye ![]() ![]() ![]() ![]() Yok Annem başka çocuklarada imrenmedim, Sen varken Yanımda, o zaman canım çekiyordu, O yumuşak şekerlerden, Şimdi sensiz onların tadıda yok annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece yine rüyamda gördüm seni, Kucağına oturtup okşuyordun saçlarımı, Ne olurdu sabah olmasaydı, Ne olurdu güneş doğmasaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümü açamadım, Gözümü açmakta istemedim, Bitmesin istedim bu büyülü dakikalar, Bitmesin istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönmek istemedim, sensiz çirkef dünyanın yaşantısına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden dakikalarca uyanıktımda, Açmadım gözümü, Açamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olurya belki yine dalar, Yine görürüm seni diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama göremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani yaptığın O sıcacık tarhana çorbası, İçmem için benle evcilik oynardın ya Annem, Şimdi İçiyorum, Ama kimse benimle evcilik oynamıyor, İçtiğim çorbaların tadı, Seninkinin yerini tutmuyor ![]() ![]() ![]() Evde soba yanıyor, Ben üşüyorum annem, Beni ısıttığın geceleri düşünüyor, Isınıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün Arkadaşlarım yine beni oyundan çıkardı, Güya ben koşamıyormuşum, Neden kimse beni sevmiyor şimdi, Neden oynamıyorlar benimle bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen olsaydın oynarlardı, Sen bana yamalı elbisede giydirmezdin, Saçımı taramadanda göndermezdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani bir bayram günü, Bana bir oyuncak bebek almıştın, O gece sevincimden o bebeğimle yatmıştım, Artık bayramlarda sevinemiyorum, Herkes annesinin elini öpüyor, Ben boynumu büküyorum, Babam daha nice oyuncak bebek aldı, Ben hala senin aldığın bebeğim ile yatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelecek diyorum bebek, Bir daha üzmeyecez annemizi, Nazlanmıyacağız, Ağlamayacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söz veriyorum Anneciğim, Ne olur gel sen, Ağlamam sana söz, bir daha ben annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaramazlıkta yapmam, Bulaşıklarada yardım ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeterki gel annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giden gelmez kızcağızım, Anne gözlerinde hüzün olur senin, Kızıldığında sığınılan sitem ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı geceler yüreğin acıdığında gözyaşı, Ama giden gelmez kızcağızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidilen yerden ANNEDE OLSA GELİNMEZ kızcağızım ![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|