![]() |
Fiyakali Resimli Siirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fiyakali Resimli Siirler![]() belki sende izliyorsundur aynı yıldızları diye çok düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah olduğunda güneşi çok selamladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neredeysen Çabuk gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 mevsimi yaşarım aynı anda bazen ![]() ![]() Rengarenk Hayaller kurarım Nehir kenarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri Binbir yaşamın olduğu Deniz Kenarında, Deniz Kabuğunun Üstüne Çıkıp Uzakları çook seyrettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim diyerek tutun elimi Kadere oyuncak yaptin sevgimi Geri ver caldigin temiz kalbimi Seni sevdigim güne LANET OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() Cennette bir melek sanmistim seni Hergece duama katmistim seni Gökteki yildizim yapmistim seni Seni sevdigim güne LANET OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() Dilinde dolasan sözler yalandi Yüregim sözüne kac kez aldandi Mutluluk ararken dünyam karardi Seni sevdigim güne LANET OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|