Ben Sana Doyacak Olsam, Adın Yâr Olur Muydu ? |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Sana Doyacak Olsam, Adın Yâr Olur Muydu ?“Seviyorum” iddiasında olduğum hâlde, sana karşı söz söyleyen ve senin sözlerine “ama” ile başlayan alternatif cümlelerle mukabelede bulunan biri olursam, sevgim defoludur Sen ne diyorsan odur “Ama”sı, “fakat”ı, “neden”i, niçin”i yoktur, olamaz! Bana sevdâ kokuşlu, inançlı bir kalp gerek! Hayır! Tepeler değil, ihtişamlı Alp gerek! Yerim cân, ufkum engin, Sevgilim de pek zengin!Bana kanaat etmeyi dene, diyorsun Oysa ne kadar “varsan”, o kadar da “yoksun”! Elbette, sıhhatli ve dipdiri bir şekilde karşımda oluşuna sevinirim Elbette, başka bir beldede değil, işte şuracıkta, hemen yanı başımda olmana şükrederim; fakat hayır, bana kanaatten bahsetme! Âşığa, mâşukla beraberlik ne kadar uzasa, az gelir Sene sürse an gelir Günlerce sohbet etse, hiç kavuşmadım zanneder dem gelir… İşte bu sebepten, her şey için ara da, bende sana karşı kanaat arama… Sen bana yetecek olsan, dilim zâr olur muydu? Ben sana doyacak olsam, adın Yâr olur muydu Neslihan Nur Türk |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|