![]() |
Kary-Kocanyn Günlü?ü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kary-Kocanyn Günlü?üKadynyn Günlü?üne yazdyklary: Bugün üç yyl bitti ![]() Onun kar?ysyna gelinlikle çykty?ym günkü kadar mutluyum ![]() ![]() Mükemmel bir erkek,cazibeli, yaky?ykly, anlayy?ly,sevecen, her ?ey var ![]() Bugün Cumartesi,byrakty m arkada?laryyla e?lensin ![]() En sevdi?i yemek olan pastyrmaly Kurufasulye ile pilav yapyyorum ![]() Pi?ti, demleniyor ![]() Banyo yaptym, en sevdi?i kyyafeti giydim ![]() Yemekten sonra, ?öminenin kar?ysyna bir ?i?e kyrmyzy ?arapla uzanaca?yz ![]() ![]() ![]() Eve geldi sonunda ![]() Beni öpü?ü biraz so?uktu, akly ba?ka yerde sanki ![]() Aman Tanrym, yoksa? Tüm cilvelerime ra?men, bana yana?mady ![]() ![]() Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgyn,hala uzak,hala kabu?una çekilmi? ![]() Herhalde ÖTEKYNY dü?ünüyor ![]() Y?yerindeki sary?yn pazarlama temsilcisi olmasyn? ?öminenin kar?ysynda ?arabymyzy yudumlarken, artyk dayanamadym 'neyin var?' diye sordum ![]() ![]() ![]() ![]() O gürül gürül yanan a?kyn bu kadar çabuk bitece?ine inanamyyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istedi?ini söylüyordu ![]() Bugün aramyzda ileti?im kopuklu?u ba?lady bile ![]() Belki de kilo alyyorum ![]() yapyyorum? Elini tuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi kandyrmaktan ba?ka bir ?ey de?il bunlar ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocanyn Günlü?üne yazdyklary : Kahretsin, Fenerbahçe yine yenildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|