![]() |
Laf Atmalara Kar?y Hazyr Cevaplar :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laf Atmalara Kar?y Hazyr Cevaplar :)GENELDE BU TÜR LAFLAR ATILIYOR KALIPLASMIS AMA BAKIN ARTIK SYZYNDE CEVAPLARINIZ HAZIR Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum ![]() ![]() ![]() - Pardon yenge mekan haydarpa?a -pardon saati sorablir miyim? -?urda kocaman yazyo göremiyo musun? tany?mak isteyen erkek kyzyn masasynda bir?ey arar gibi yapar ![]() ![]() ![]() sonunda kyz dayanamaz ve sorar - ne aryyorsunuz siz - sizinle tany?mak için güzel bir bahane aryyordum ama bulamadym - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlysynnn" my demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! -Daha önce tany?my? myydyk yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tany?abilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla - Tanrym ![]() ![]() ![]() - Ben o kadar vakit kaybyny göze alamazdym - Nasyl??? - Na? diyorum kysa ve öz - yalnyzmyyyz? - Sordu?un soruyla çeli?me - nasy???? - hem ço?ul hem yalnyz olamayyz dimi ama - öhmm pardon - ne o bayym ![]() ![]() - Ylk görü?te a?ka inanyr mysynyz - ![]() ![]() ![]() ![]() - Ynanmyyosanyz çykyp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik ?ey - ehehe - dövecem ama bak - Merhaba nasylsyn - ??? - ?a?yrdyn my - ??? - Ben Varol ![]() ![]() - Yokol!!! - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam ?ansymy diyosun - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah ku?ak var bende ![]() ![]() ![]() ![]() - pardon bayan bi?ey sorabilirmiyim ? - tabii ![]() ![]() - bu ne güzellik ?? - hangisi -pardon saatiniz var my acaba? --yok maalesef ![]() ![]() ![]() -bende var ![]() ![]() ![]() -iyi güle güle kullan - Pardon isminizi ö?renebilir miyim - Naapcan - Kalbime kazyycam kimse unutturamasyn diye - Ha çok romanti?im diyosun - Evet ![]() ![]() ![]() - Peki embesilli?ini gizleyebilecek bi özelli?in var my - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki ![]() ![]() ![]() - Allala enteresan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Upss - bayaannn gülü?ünüz ne kadar tatly ![]() - hayyr semerci senin gibi e?eklere semer dikiyoo ![]() ![]() ![]() Dip Not : Genelde en güzel cevap sessiz kalmaktyr |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|