![]() |
Gerçek Banka Diyaloglary |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Banka Diyaloglary- Yyi Günler Ben Sedef Nasyl Yardymcy Olabilirim ![]() ![]() ![]() - Kaç Para ? - Pardon ???? - Borcum ![]() ![]() ![]() - Beyefendi, Siz kimsiniz ??? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Beyefendi küfretmeyin günde binlerce insan aryyor nerden bileyim siz kimsiniz? - Selim Yurd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kayytlarynyza Ula?ycam bi saniye Evet 1350 lira 80 yeni kuru? borcunuz var ![]() ![]() ![]() - Bu mu yani olay ??? Koca banka ben Parayy verince rahatlaycak my ? - Beyefendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben de biliyorum onun için aradym iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Beyendi siz getireceksiniz parayy ![]() ![]() ![]() - Ne demek yolla birini alsyn parayy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yyi Günler Ben Sinan Nasyl Yardymcy Olabilirim ? - Yyi günler Araba almak Ystiyorum da ![]() ![]() - Pardon ![]() ![]() ![]() ![]() - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Faiz Oranlaryny my Ö?renmek Ystiyorsunuz ?? - Hem Onu, Hem de Kaç Para verirsiniz ![]() ![]() ![]() - Alaca?ynyz aracyn Modeline göre de?isir üstelik 0 km alyyorsanyz, Arabayy satyn alaca?anyz yer hallediyor bu islemleri ![]() ![]() ![]() - Ya biz biyerden araba almyycaz arabamyz var zaten ![]() ![]() ![]() - Peki, neden ö?renmek isitiyorsunuz ? - Babam arabayy bana satyyormus gibi göstericek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - valla çok açyk sözlüsünüz ama bu sekilde size kredi vermezler ![]() - 92 kartal ![]() ![]() ![]() - çok az kredi çykar ![]() ![]() ![]() - canym 2000 model pejo deriz ![]() ![]() ![]() - Oldu, Oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - oldu iyi günler çok saolun ![]() ![]() ![]() - Yyi Günler Ben Nazly ![]() ![]() - Kredi Kartym Ne zaman Gelir Bankadan vermiyorlar eve gelecekmi? ![]() ![]() ![]() - World Kart my ? - Evet ![]() ![]() ![]() - Ysminiz Nedir ? - Haluk Saygyn ![]() ![]() ![]() - Ne zaman Ba?vurdunuz ? - Ben ba?vurmadym ![]() ![]() ![]() - Ba?vurmadyysanyz neyini soruyorsunuz beyefendi ![]() ![]() ![]() - Televizyonda Gelin size de World Kart Verelim diyor sunuz ya ![]() ![]() ![]() ![]() - Beyefendi ba?vurmadan Kart Verilir mi Hiç !!?? - Öyle desene be kardesim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yyi Günler Ben Ye?im Nasyl Yardymcy Olabilirim ![]() ![]() ![]() - Hörmetler Akbank'yn telefonunu verir misiniz ??? - Beyeefndi Burasy Yapkredi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah Allah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bilmiyorum telefonu beyefendi ![]() ![]() ![]() - Bilen biri vardyr bir sor bakalym yanyndakilere ![]() ![]() ![]() - kimse bilmiyor beyefendi ![]() ![]() ![]() - Ne zaman sordunda cevap veriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yyi Günler Ben Melek Nasyl Yardymcy Olabilirim ![]() ![]() ![]() - Pynar hanym orada my ??? - Yok, su anda ![]() ![]() ![]() - Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bankayla ilgili de?il mi ? - Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Burada sadece bankacylyk hizmeti verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sende var my cebi ? - Hayyr yok ![]() ![]() ![]() - Valla bul ?unu be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen hafta yo?un bir günde Akbank ?ubesinde ya?anan bir diyalog: 55-60 ya?larynda çek tahsili için bekleyen bir mü?teriye kart pazarlamak isteyen stand görevlisi sorar - Bey efendi bakabilirmisiniz Axesiniz varmy acaba? mü?teri omuz hizasyndan ters ters soru soran kyza bakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Axesiniz varmy acaba ? adam sinirli bir ?ekilde kyza ba?yrmaya ba?lar ![]() - sana ne benim abdesimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Alynty* |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|