Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
savunma

Ne Savunma Ama :)))

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Savunma Ama :)))

Aly?veri?ten sonra evine dönen kadyn kocasyny yatakta genç ve güzel bir kadynla yakalayynca deh?ete dü?er
Ortaly?y da?ytmaya kalky?aca?y syrada kocasy onu durdurur

-"?öyle açyklayabilirim Eve dönerken bu zavally kyzy gördüm Çok yorulmu?tu Onu arabama aldym Karny da acykmy?ty o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabynda unuttu?un rostoyu pi?irdim Kyzyn ayakkabylary delinmi?ti Modasy geçti diye artyk giymedi?in ayakkabylaryndan bir çift verdim ona Ü?ümü?tü o yüzden sana do?um gününde aldy?ym fakat rengini be?enmedi?in için hiç giymedi?in süveteri ona verdim Kyzyn pantolonu parça parça olmu?tu artyk senin kalçalarynyn sy?mady?y bir pantolonunu da verdim Tam çykmak üzereyken bana

-"Karynyzyn artyk kullanmady?y ba?ka bir ?ey var my diye sordu ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com