Polis Telsizinde Geçen Komik Diyaloglar |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Polis Telsizinde Geçen Komik Diyaloglar*Heyecanlı bir ses: 'Merkez tarandık -Merkez: Hayır efendim aranmadınız * 4512: Merkez alet kontrol - Merkez: Elinizdeki alet değil cihaz * 4512: Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez * Şoför: Müdürüm, araç intikal etsin mi? - Müdür: Etsin, ama içinde şoförü de olsun * Merkez: Camide son durum nedir? - 4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde * 4536: Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu tosun kaybolmuş - Merkez: Anlaşıldı İstasyonlar not alın Kaybolan tosunun eşkali veriyorum * Merkez: Ananın Yeri'nde (lokanta) kavga ihbarı var Ekip intikal etsin - 7443: Anlaşıldı Merkez Ananın Yeri'ne ekibimizle seyir halindeyiz * Merkez: Anlaşıldı Mevkiiniz? - 7553: Kaybolduk merkez * Merkez: Mevkiiniz? - 4566: Cumhuriyet Caddesi * Merkez: Tamam mevkiiniz? - 4566: Arabadayız merkez: * 5452: Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam - Merkez: Araç alkollü mü? * 5452: Olumsuz efendim, araç dizelmiş * 4512: Merkez hırsız kaçıyor - Merkez: Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor? * 4512: Şuradan şuraya kaçıyor - Merkez: Biri 4512'den telsiz alsın, adam gibi tarif etsin * 3345: Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir? - 6220: Henüz Abone'yi söylemedi amirim * 5433: Caddede şüpheli bir paket var Merkez - Merkez: Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın Uzman ekip seyir halinde * 5433: (Üç dakika sonra) Uzman ekibe gerek yok Paket boş: - Merkez: Çevre güvenliğini alın demiştik * 5433: Üzerinden kamyon geçti * 3370: Bir minibüs at arabasına çarpmış, at arabası vefat etmiş - Merkez: Başın sağ olsun evladım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|