![]() |
Webcam İntiharı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Webcam İntiharı![]() Evi terkeden karısını internet üzerinden görüntülü görüşmeyle iknaya çalışan koca, başarılı olamayınca mini kamerayı (webcam) tavana çevirip kendini kemeriyle astı ![]() ![]() ![]() MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde, kendisini terk eden eşine intihar girişimini internetten canlı olarak izleten bir kişi, eşinin telefonla yardım istediği komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönmeye ikna edemedi Telefonla eşini dönmeye ikna edemeyen D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayati tehlikesi sürüyor Eve gelen komşulardan Şeref Şenay, kapının kilitli olması üzerine camını kırarak içeri girip tavanda asılı olan D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geç kalsaydım ![]() ![]() ![]() Komşusunun hayatını kurtaran Şeref Şenay, camı kırmamış olsa geç kalınacağını belirterek, “Telefon gelir gelmez koşarak eve geldim ve camı kırarak içeri girdim ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|