Aşkim Sen Ol Allah'im |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkim Sen Ol Allah'imSENSİN her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarini duyan ![]() ![]() ![]() SENSİN karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan ![]() ![]() SEN benden cansın,SEN hayatıma anlamsın ![]() ![]() geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün arayışlarımda,dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda ,SENSİN gökkubbemin rengarenk gökkuşağı ![]() ![]() ![]() özüm SENSİN,TEBESSÜM ETTİĞİMDE SEN BENİM GÜLÜMSEMENSİN ![]() ![]() SEN benim yüreğimsin,beni hakiki seven SENSİN ![]() ![]() ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı! her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim ![]() ![]() gözlerime NURUNDAN ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim ![]() sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,SENİ SEVMENİN güzelliğini,sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim ![]() ![]() gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim ![]() ![]() her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarım ![]() ![]() EY CÖMERTLERİN EN CÖMERTİ! REZZAK İSMİNLE donattın afakımı,SETTAR İSMİNLE örttün ayıplarımı, TEVVAB İSMİNLE her defasında kabul ettin tevbelerimi ![]() ![]() ![]() "YİNE GEL"!DEDİN ![]() tekrar geldim ,SANA GELDİM 'IM!VEDÜD OLAN SENSİN SEVEN SENSİN,SENDEN başka kimim var ki,kapısına gideyim? aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi ![]() ![]() baharım SEN OL SEVGİLİ !HAZANDA BIRAKMA,yapraklarım dökülüyor![]() ![]() GÜLİSTANIM SEN OL EY SEVGİLİ! EY ELLERİMDEN TUTANIM !SANA kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp yokuşlarıçıkarma karşıma ![]() ![]() ey fukara yüreğimin RAHMETİ SONSUZ SEVGİLİSİ!beni SANA sürünerek değil,koşarak getir ![]() ![]() uzattım ellerimi,bırakma beni toprağımda NURUN OL,CENNETİMDE GÜLÜM OL!ELİM SEN OL 'IM!KOLUM KANADIM,DİLİM DAMAĞIM,TEK GÜVENİM DAYANAĞIM,SAHİBİM SEN OL ![]() ![]() AYIM GÜNEŞİM,GÖZYAŞİM TEBESSÜMÜM,SEN OL ![]() ![]() GELDİM İŞTE KAPINA,AŞKININ FUKARASIYIM ![]() ![]() AŞKIM SEN OL ,AŞKIM SEN OL! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|