Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ala, dergisi, hakkında

Âlâ Dergisi Hakkında...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Âlâ Dergisi Hakkında...

Sevgili kardeşlerim

Bu gün nette araştırma yaparken Haziran ayında yazım hayatına başlayan bir dergi gördüm Yeni bir dergiymiş çok sevindim içeriği görünce Tesettürlü bayanlar için hazırlanmış bir dergi dedim

Dergiyi almaya karar verdim Genelde farklı farklı dergileri okuduğum için acaba "Muhafazakar Müslüman Kadın"ın dergisi nasıl olur diye düşünmeden edemedim

Yıllarca, yurtdışında moda ve kadın adına yayımlanan dergilerin Türkçelerini gördü bu ülke Ülkemizin kadınları moda adı altında epeyce yozlaştırıldı Küçücük mini eteklere, süslü topuklu ayakkabılara, bikinilere tonlarca paranın fiyat etiketi olarak konduğu dergilerdi bunlar Tam değiştik oh derken

Derginin içeriğini incelemeye başladım Anladım ki bu derginin de diğerlerinden hiçbir farkı yok Artık İslama da kültür emperyalizmi had safhada Sayfa sayfa (sözde!) tesettür markalarının reklamları, bir eşarp bin lira Hem de neden biliyor musunuz? Modaymış!

Ömrünü bir hasırın üstünde geçiren peygamberimizin, bir eşarba bin lira veren ümmeti mi olduk yani!

Bu dergiyi alan inceleyen var mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum

Dergiyi bizzat almadığım için nette bulabildiğim birkaç sayfasıyla yetindim tamamı da böyle mi acaba?

Kapağı moda dergisi olduğunu ele veriyor

Kadınca bir İslam, İlim, Ahlak dergisi olması gerekirken, moda dergisi olması ne tuhaf!

Üstelik bilinen hiçbir kitabevinde değil de, sadece medyada İslama düşmanlıklarıyla tanınan kimselerin kitabevinde satılıyor olması, derginin editör ve kurucularının erkek olması da kafa karıştırıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com