![]() |
Suclu Benim Haklısın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suclu Benim HaklısınSuçlu benim haklısın! Nice acı çektim Nice söz işittim Nice özür diledim ![]() ![]() Kalpler kırılmasın istedim ![]() ![]() Suçsuz iken bile ![]() ![]() Suçları kabullendim ![]() Gönül koyan olmasın istedim ![]() ![]() Suçlu benim haklısın! Kalp kırılmasın derken ![]() Ben incindim, benim gördüklerim Beni görmezken ![]() Ben kırıldım ![]() Dönüp bakan olmadı ![]() Sivrilttim dilimi ![]() Takmaz oldum naz eden insanları ![]() Suçlu benim haklısın! Nice söz verdim Söz uğruna ezildim, bittim Kendimi kendimde tükettim ![]() ![]() Niçin? Belki bir umut değer bilen çıkar ![]() ![]() Beni gerçekten anlayan çıkar ![]() ![]() Biraz olsun ferahlarım, azalır kederlerim ![]() ![]() Diye hayal etmiştim ![]() ![]() Başka yoktu dileğim ![]() Suçlu benim haklısın! Haddinden fazla fani olana değer biçtim ![]() Hizmet ve kişisellik arasına ince bir çizgi çektim ![]() Söz etmeyi sevdiğim gibi İcraate geçirdiğimde ![]() ![]() İşittiğim sözler, Darmadağın ettiler ![]() ![]() Toz pembe hayaller ![]() ![]() Binbir parçaya bölünüp yok olup gittiler ![]() ![]() Yüreğime derinden bir çizik bırakıp çekip gittiler ![]() ![]() Suçlu benim haklısın! Mertliğe önem verdim ![]() İçim neyse dışımda öyle olsun istedim ![]() Yalancıktan gülemedim ![]() Gülemedim işte ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() Hizmet dedim ![]() ![]() Kendimi parça parça törpüledim ![]() ![]() Eski bir ben vardı sildim ![]() ![]() Gereken kaldı ![]() ![]() Gerisini yakıp yok etmiştim ![]() ![]() Suçlu benim haklısın! Kendimden fazla ödün verip Başımın üzerine çıkmalarına izin verdim ![]() ![]() Hizmet için dedim ![]() ![]() Oysa kişisel menfaatler karışmış ![]() ![]() Nefret ettim ![]() ![]() Nefret ettim ![]() ![]() Yurt bildiğim mekanlardan ![]() ![]() Canımdan çok sevdiğim insanlardan ![]() ![]() Gitmeyi hayal ettim ![]() ![]() Keşke SENden geçebilseydim Rabbim ![]() ![]() Keşke ![]() ![]() Kalırmıydım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimi katledermiydim? Suçlu benim haklısın! Suçlu benim haklısın ![]() ![]() Ağbimin gittiğinde boşluk vardı Dolduramadım ![]() ![]() Aradım bulamadım ![]() ![]() Bi yürek buldum tutundum ![]() ![]() Sevdim bağlandım ![]() ![]() Yüreğimin baş köşesini o’na adadım ![]() ![]() Çok sevdim belki de haddinden çok ![]() ![]() Sevgi fakiriyim işte ![]() ![]() Az biraz seveyim diye sevdim ![]() ![]() Rabbim biliyor karşılık beklemedim ![]() ![]() Sevsin diye şirin görünmedim ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Boş yere suçlamasını da yutup, hazmedemedim ![]() Nefsime ağır geldi ![]() ![]() Meçbur değildi benim derdimi çekmeye ![]() ![]() Hakkı yoktu beni böyle ezmeye ![]() ![]() Diye düşünsemde işte ![]() ![]() Yürek dinlemiyor ![]() ![]() Sevgi saygıdan vazgeçmiyor ![]() ![]() Haklısın ![]() ![]() Suçlu benim haklısın ![]() ![]() Söz uğruna herşeyden geçtim ![]() ![]() İnsanların beni incitmelerine izin verdim ![]() ![]() Ben beni bilmezken anlatamazken Başkalarının beni anlamasını bekledim ![]() ![]() Suçlu benim haklısın ![]() ![]() Haklısın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|