Ali Diyordu |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali DiyorduALİ DİYORDU Leyla çiçeklere şöyle bir baktı Baktı ki çiçekler Ali diyordu Ali’ye ulaşmak aşk ister kardeş Aşk’a gelen güller Ali diyordu Şemsini aradı yıllarca belki Mevlana dönerken Ali diyordu Nemrut’un yaktığı alevli ateş Birden söner iken Ali diyordu Kuyuya varınca dertleşmek için İnan ki kuyu da, Ali diyordu İbni Mülcem, vurdu ama darbeyi Vallahi kılıç ta Ali diyordu İlim kapısını gösterdi Resul Kapı açıldıkça Ali diyordu Başa geçen nice zorba insanlar Başı sıkışınca Ali diyordu Ali doğacaktı Kâbe açıldı Açılırken Kâbe Ali diyordu İçeri girdiler açılan yerden Kâbe’de misafir Ali diyordu Nuh Besmele çekti bindi gemiye Halatı sökerken Ali diyordu Yusuf’u kuyudan çıkaran insan İpini çekerken Ali diyordu Yakup Yusuf için gözyaşı döktü Dökülen damlalar Ali diyordu Musa Tur dağına gidip gelirken Ne güzel insan bu Ali diyordu Eşin hayırlısı kimdir deyince Fatıma: ey baba, Ali diyordu Miraçta ne gördün yüce Peygamber Perde arkasında Ali diyordu Ali peygamberi çok seviyordu Peygamber her yerde Ali diyordu Hazreti İbrahim Halil’di ama Allah’a âşıktır Ali diyordu Peygamber sözünden bir şey anlayın Beni kefenlesin Ali diyordu Veda hac’cında da onca Sahabe Bize Mevla oldun Ali diyordu Kerbela çölünde İmam Hüseyin Dedem Resul, babam Ali diyordu Yezit’e sordular ne istiyorsun Bizim düşmanımız Ali diyordu A yazılmış Ali’ ninde başına Bir gün sordum yüzüğümün kaşına Bana dedi elini koy döşüne Allah, Muhammed ve Ali diyordu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|