Gitme Anam. |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitme Anam.ANAM Daha gitmeden seni özlemeye başladım Daha şimdiden hasretin yüregime çöktü Anam Meger ne tatlıymış ana sevgisi, Bir o kadarda acı imiş hasretlik Hani"Gideyim ogul gideyim"dediydin ya, İşte o an içim bir hoşoldu be Anam Sanki omuzlarıma tonlarca yük bindi, Sanki dünyanın bütün hasretligi bana kaldı Sanki Anam seni bu son görüşüm bir daha göremiyecekmişim gibi geldi bana Anam,canım Anam Gitme Bizi yalnız koma buralarda Beni bir başıma bırkma aralarda Birazdaha seyredeyim gül yüzünü Gül gibi açan gülüşünü Ben bakarım sana,hiç gocunmam Senin gibi lezzetli yapamazsam bile Yemegini yaparım,elbiseni yıkarım ellerimle Yine tırnaklarını keserim incitmeden Abdest suyunu dökerim mübarek ellerine Olmazsa koynuma alır severim Öperim pamuk yanaklarını Kafamı koyarım,okşayasın diye dizlerine Tıpkı senin bana küçükken baktıgın gibi Ben acizken,senin beni sahiplendigin gibi Bakarım sana ben Anam bakarım Sen üşenmedin beni sallarken Sen of bile demedin bana Gece sütünü verirken Sen canından üstün tuttun beni Ha işte bende sana öyle bakarım Sen yeterki gitme Sen yeterki kal benimle Kal Anam biraz daha kal Tıpkı çocuklugumda oldugu gibi Hep yanımda kal Gitme Anam gitmeKasım hadi turan |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|