![]() |
Bu Şiir Bana Ait Kendi Kalemimden |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Bu Şiir Bana Ait Kendi KalemimdenBurada sizlerle şiirlerimi paylaşacağım yeni şiir yazdıkça eklerim burada yazdığım şiirler kendime aiitir kendi emeğimle yazıyorum umarım beğenirsiniz yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlarımada teşekkür ederim bana daha güzel yazabilmem içinde fikir verebilirsiniz saygılarımla Erol Yıldız Ne Olur Beni Unutma Olur Mu ? Bir gün sessizce ölüme gidersem Ağlama gözyaşların boşa akmasın Ben senin acına dayanamam Ben gidersem beni unutma olur mu? Eğer bir gün birini seversen İçinden bir ses sana haykırırsa o an beni hatırla sadece ben olayım Ben gidsemde beni unutma olr mu ? Sana seni sevmiyordu diyen olursa O sadece hoşlanıyordu diyen olursa Bu aşk bitti bu kadardı diyen olursa Ben seni Halen seviyor olacağım Ben ölürsem beni unutma olur mu? Yazan / Erol YILDIZ
![]() |
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuş |
![]() |
![]() |
#2 |
SÖYLER79
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşçok güzel oluş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşTeşekkür ederim beğenmene sevindim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşYüreğine,kalemine sağlık gözyaşı bizlerle paylaştığın için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşyorumladığın için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşgüsel olmuş ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşgözyaşı şiirin çok güzel ama biraz mutsuzmuşsun gibi geldi bana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşteşekkür ederim bu yıl bana uğurlu geldi artık çok mutluyum bunu ayrıldığım kız arkadaşıma yazmıştım güzel yorumun için teşekkür ederim şengül hanım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...blank...
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşeline koluna yüreğine sağlık arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşÇok samimi ve içten olmus ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşGüzel yorumun için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşçook gzl bi şiir yasmışın yaw helal olsun bizimle parlaştın için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşblack_ Rose ve rock_ altime ikinizede teşekkürler okuduğunuz için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
just_38
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuşçok güzel olmuş tebrik ederim Bugün en önemli şeyin hiç kimse tarafından aldatılmamak olduğunu sanırsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşHayko_ 26 ve just_38 yorumlarınız için teşekkürler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|