99 Esma 99 Dua |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
99 Esma 99 DuaYa Rabbi! Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini asikar etmezsen ruhum karanlikta kalir Esmaül Hünsa’na sahit yaz beni ALLAH(cc)! Sensin ALLAH(cc) sanadir kullugum Sendedir çarem seninledir varligim Seni arar ruhum seni anar kalbim Baskasina degil sana muhtacim Baskasini degil seni çagiririm Baskasi yaratilmistir sen yaradansin Baskasi devamsizdir sen daimsin ve daim eyleyensin Baskalari muhtaçtir sen ihtiyaçsizsin ihtiyaçlari görensin Baska ilah yok sen ALLAH(cc)’sin Sen ki esi benzeri olmayansin Sen ki bütün eksiksiz sifatlarin sahibisin Cemaline çevir yüzümü baskasina ragbet ettirme kalbimi Ya Rahman! Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parilti sonsuz mutlulugumdur Rahmetinin bir damlasi herkesin rizkina kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluga eristir Ya Rahim! Öylesine rahimsin ki kulagini sözüme muhatap eylersin Aklima vahyinle tenezzül edersin Öylesine Rahimsin ki istendiginde zaten verirsin Istenmediginde de lütfedersin Öylesine Rahimsin ki hak edene hepten verirsin Hak etmeyene bile çok bahsedersin Öyle Rahimsin ki dünyayi bu kadar güzel eylersin Ahireti ondan daha güzel eylersin Ya Rabbi! Korkudan emin eyle beni Yüzünden azad eyle kalbimi Atesten uzak eyle beni Hicrana düsürme kalbimi Devamı var inşâAllah burda Rabbimizin ismlerini zikredip dualara amin diyeceğiz Vesselam |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|