![]() |
Ey Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Kalbim![]() Geçmişte her ne kadar cefa ve çile çekmiş olsanda, şu anda hürsün, özgürsün ![]() En azından sevin buna ![]() ![]() ![]() ![]() küstün her şeye? Ve neden bukadar küstü her şey sana? Sen üzülünce, sen kırılınca gözlerimde parıldamaz oldu ![]() çünkü ![]() Değermiydi basit şeyler için bu kadar yıpranmaya? Deydimi söyle, mutlu ve huzurlu olan kendini cehennem alevlerine salmaya? Siyah gözlerimi ağlatmaya Deydimi söyle? Söyle kalbim söyle ![]() ![]() ![]() Allahım; Bana hiç bir faydası olmayan şeyler yüzünden senin bahşettiğin bu kalbi kararttım ![]() ![]() Göremedim rabbim ![]() ![]() ![]() Bunca nimetin içinde farkedemeden hep sana isyan etmişim ![]() olabilecek şu kalbi neler ve neler için hırpaladım, harap ettim ![]() dilemeye yüzüm yok ![]() anlayamadan yıllarca yüzmüşüm o pislikte ![]() halde hakkım olmadan af kapını çalıyorum ![]() ![]() senden ![]() İçimde ki karanlığı kime şikayet edeyim rabbim? Bir hiç uğruna berbat ettiğim bu kalbi ne yapayım ben şimdi? Kim derman olur derdime senden başka? Ve kim çare bulabilir bu gaflet hastalığına? Bu zamana kadar hakikati göremeyen gözlerim, aslında seni görmeyi istemiş, seni aramış yarattığın her bir zerrede ![]() kıvılcım tanelerini gerçek ışık sanıp, kendini yakacağını bilemeden onlara aldanmış ![]() ![]() Şimdi bu asi kul sana geldi ![]() Affedermisin rabbim? Ümidim var ![]() Affet rabbim ![]() Bağışla ![]() ![]() ![]() Muhammed Acar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|