Allahım Beni Nefsime Bırakma... |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Beni Nefsime Bırakma...ALLAHIM BENİ NEFSİME BIRAKMA ALLAHIM BENİ NEFSİME BIRAKMA yarabbi huzurunda durup yalvariyorumBen aciz garp bir kulunum ben nefsime uydum,sana layik kul olamadimVerdigin nimetlere layikiyla sükredemedimyarabbi ben nefsimi emirlerini yerine getirdim senin emirlerini deyilben nefsimin hosuna gidenleri yaptim senin hosuna gidenleri deyilYarabbi anladimki o benim düsmanimmis meyer o beni felakete sürüklediYarabbi gördümki beni bu dünyada nefsim rezil etti perisan eylediYarabbi ilahi yarabbi nefsimi tanidim o yardimi bilmiyor yardimi sevmez sadece kendini taniyor biliyorYarabbi beni onun eline birakma nefsimin eline birakma Yarabbi nefsim beni atese sürüklüyor pismanim senden af diliyor sana yalvariyorumEy yücelerin yücesi ey merhametlilerin merhametlisi yarabbi ben artik sana kul olmayi köle olmayi istiyorumHuuzurunda yalvariyorum beni kabul eyle yarab beni nefsimin elinden kurtar sana layik kul olmayi senin kölen olmaya raziyimRaziyim senden gelen herseye Nefsim bana giybeti ettirdi,nefsim tem´belligi gezmeyi eglenmeye seviyorduNefsim ölümü hic düsünmedi ,nefsim düseni kaldirmayi sevmedi Yarabbi bana sen elini uzatmasaydin bana sen yardim etmeseydin Nefsimi tanimiyacak hayatimi nefsimin kölesi olarak kalacaktimYarabbi seni tanidim sen benim rabbimsin ben senin emirlerine uymak senin yasaklarina karsi riayet etmek istiyorumSenden af diliyorum ben pismanim yapmis oldugum günahlaraBeni huzuruna kabul eyle ,hayatimin geri kalan kismini senin rizani kazanarak gecirmemi nasip eyleYarabbi malimla canimla bu yolda mücadele etmemi nasip eyleEy yüce rabbim nefsim aciya bu dünyada rahata ailsmisken orda onca aciya nasil katlanacak Beni burda nefsimle seytanla insanlarin serrinde cinlerin serrinden kurtar yarabbiRaziyim senden gelen herseye raziyim nefsimle savasmaya verdiklerin emanetleri hayirlisiyla teslim etmemi nasip etAllah´´im görüyorsun biliyorsun isitiyorsun herseyi gören isiten bilen rabbimBen pismanim bana nasuh tövbesini nasip etBenim senden baska kimsem yok Benim senden baska gidecek yerimde yokBeni senden baska sevecek anlayacak bilecek kosucak isteyecek kimsen yokDerdimin dermani sende kalbimin gönlümün sultani ben sana muhtacimHalimden sen anlarsin seven sevdiginin halinden anlarBeni senden baska kim anlar kim dinler ben garip zavalli caresiz bir kulunumBen herseyimi birakip sana kulluk etmek istiyorum kovma beni huzurundan yarabbi Kime giderim kime derdimi anlatirim senden baska kime el acarim su garibi senden baska kim anlarYarabbi herseyi sen verdin sen alirsinSenin verdiklerini senin yolunda feda etmemi nasip eyle Su garibin canini senin yolunda gazp et yarabbi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|