![]() |
Veysel Karani Hz. Duasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Veysel Karani Hz. DuasiALLAH'ım sen benim Rabbimsin, ben ise senin kulun! Yaratan Sensin, yaradılan benim ![]() Rızık veren Sensin, rızıklandırılan benim ![]() Mülk sahibi Sensin, kul ve köle benim ![]() Aziz Sensin, zelil benim ![]() ![]() ![]() Zengin Sensin, fakir benim ![]() Diri Sensin, ölü benim ![]() Baki Sensin, fani olan benim ![]() ![]() ![]() Kerim Sensin, hakir(zelil) benim ![]() ![]() ![]() İyilik yapan Sensin, suçlu ve günahkar benim ![]() ![]() Affedip bağışlayan Sensin, günah işleyen benim ![]() ![]() ![]() Büyük ve yüce Sensin, küçük ve değersiz benim ![]() ![]() ![]() Güçlü ve kuvvetli Sensin, zayıf ve güçsüz benim ![]() Veren Sensin, isteyen benim ![]() Her şeyden emin Sensin, korkan benim ![]() ![]() ![]() Cömert Sensin, muhtaç ve fakir benim ![]() Dualara cevap veren Sensin, dua edip isteyen benim ![]() ![]() Şifa veren Sensin, hasta benim ![]() ![]() ![]() Her türlü noksan sıfattan münezzeh ve bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim! Günahlarımı affet, hatalarımı bağışla, hastalıklarıma şifa ver, ebediyen beni rızana mazhar eyle ![]() ![]() ![]() ![]() amin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|