Dua İle... |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua İle...İnsanın kendi aciziyetini, Âlemlerin Sahibinin sonsuz kudretini idraki ve itirafıdır DUA Bize bizden yakın olana, bizden iyi bilene teslim olmaktır DUA İçimizde saklı dünyayı, dışımızdaki kâinatı her an görüp gözeten Yüce Yaratıcı'nın huzurunda olmaktır DUA Yürekten kopup gelen niyaz, edeple eğilen baş ve gözden süzülen yaştır DUA Sonsuz Kudret ve Merhamet sahibinin kapısında heyecan ve umutla bekleyiştir DUA Kurumuş dudakların, rahmet ve lütuf pınarlarından içme iştiyakıdır DUA Karşılıksız, sınırsız verilmiş nimetlere teşekkürdür DUA Dostun dostla, sevenin sevgiliyle muhabbetidir DUA En mahrem sırları Padişahlar Padişahına açabilmektir DUA Dünya gurbetinden gerçek sılaya yöneliştir DUA Seher vakitlerinin kandili, hak yolcusunun menzilidir DUA İSLAM OLMAKTIR, MÜMİN OLMAKTIR, ÖZGÜR OLMAKTIR, KUL OLMAKTIR DUA Hamdini sözüme Sertaç ettim Zikrini kalbime miraç ettim Kitabını kendime minhaç ettim Ben yoktum var ettin Varlığından haberdar ettin Aşkınla gönlümü bîkarar ettin İnayetine sığındım, kapına geldim Hidayetine sığındım, lûtfuna geldim Kulluk edemedim, affına geldim Şaşırtma beni, doğruyu söylet Neşeni duyur, hakikati öğret Sen duyurmazsan, ben duyamam Sen söyletmezsen, ben söyleyemem Sen sevdirmezsen ben sevemem Sevdir bize hep sevdiklerini Yerdir bize hep yerdiklerini Yar et bize erdirdiklerini Sevdin habipini kâinata sevdirdin Sevdin de hilat-ı risaleti giydirdin Makam-ı İbrahim’den Makam-u Mahmut’a erdirdin Serverı Asfiya kıldın Hatem-i enbiya kıldın Muhammet Mustafa kıldın Salât-u selam tahiyyat-u ikram Her türlü ihtiram ona Onun Al-ü Ashab-u etbâ-ına ya Rab! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|